Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Israël zerstört offenbar 500 Hamas-tunnel


  1. Startpagina
  2. Politiek

Het Israëlische leger vermeldt de inspanningen om op de Hamas-tunnel in de Gazastrook te jagen. En Israël zal de radicale islamistische terreurmilitie bestrijden.

Gaza – De Krieg in Israël ziet zichzelf elke week. U kunt begrijpen dat de Israëlische strijdkrachten een sterke basis hebben in de strijd tegen de radicale islamitische Palestijnse terroristische organisatie Hamas.

Krieg in Israël: Israëlische strijdkrachten vinden en vallen hun Hamas-tunnel aan

Konkret: Wie das Militär laut dpa Op deze dag (3. Deze maand) worden, dankzij de kracht van de infrastructuur van de staten van het land na hun eigen aanvallen in de Gazastrook, meer dan 800 tunneltunnels ondersteund – en 500 daarvan zijn daarop gebouwd.

Sommige tunneltunnels hebben strategische doelstellingen van Hamas onder verschillende nationale verbindingen, onder meer tijdens een persconferentie in Tel Aviv. De gegevens kunnen niet worden geverifieerd. Na de missie van het leger zijn ze betrokken bij de tunneltunnels in hun woongebieden, met de scholen van hun kinderen, kleuterscholen of Moscheen.

Deze Drohnenaufnahme van het Israëlische leger soll den Zugang zu eeninem Hamas-Tunnel am Al-Shifa-Krankenhaus in Gazastadt zegen.
Deze Drohnenaufnahme van het Israëlische leger soll den Zugang zu eeninem Hamas-Tunnel am Al-Shifa-Krankenhaus in Gazastadt zegen. © IMAGO/ISRAËL DEFENSIEKRACHTEN

Het Israëlische leger vernietigde de verdedigingsmacht, de Hamas würde zürde infrastructuur als Schutzschild tegen de bombardementen. Die Terrormiliz zal sterven als hij zurück. Voordat heel Gaza-stad zich in een kilometerlange tunnel zal bevinden, waarin Hamas steun en bevoorrading zal blijven bieden over het hele grondgebied. Militair-experts en het Israëlische leger waarschuwen voor de achterliggende gebieden in het niet-terrische netwerk.

Experts Mutmaßen: Het tunnelsysteem van Hamas strekt zich uit over 400 kilometer tot in Gaza

Tel Aviv is bijna altijd bedekt, waar Israëlische soldaten en soldaten tijdens hun leven hun laatste mars in het gebied van 45 kilometer en 6 tot 14 kilometer door Gaza doorbrachten. “Dat is een completere missie, een modern leger in zijn eigen tijd”, zei Hamas-expert Mossab Hassan Yousef in een interview met de Amerikaanse zender CNN. “Het tunnelsysteem is naar schatting 400 kilometer lang. (…) Het is het beste om een ​​verfijnde tunnel te gebruiken, omdat alle auto’s vervoerd konden worden, inclusief kamperen, transport en luxe uitrusting”, zegt Peter Neumann, terrorisme-expert King’s College Londen, dem ZDF erklärt. Signals Research volgt het tunnelsysteem van Hamas in het verleden, dus “groß wie die Londoner U-Bahn”.

Het gebruik van Sauerstoff, Luftfilter, alles, was nuttig, eh lang onder de Erde zu bleiben. Als je deze wilt vrijmaken, kun je de binnenste helft van de tunnels gebruiken, zodat motorrijders daar gebruik van kunnen maken.

“We schrappen het, het is een netwerk van Duitse kilometers. Het feit dat Hamas zijn angst begrijpt en zichzelf vrijwaart, is ongeveer 500 kilometer aan ondergrondse tunnels. Er zijn echter redenen voor immense en uitgebreide tunnelsystemen, met verschillende verbindingen, die twee zielen: wij kunnen overleven en overleven. “Hamas heeft miljoenen Amerikaanse dollars geïnvesteerd”, meldde Harel Chorev, militaire en militaire experts in het Moshe-Dayan Centrum in Tel Aviv, de “Tagesschau” van de ARD. De tunnel moet worden doorzocht op delen van 40 meter onder het maaiveld.

Terroristen van Hamas zitten in de tunnels van de motorrijders

“Dat zou de darmen van Hamas-Leute in beweging kunnen brengen. Het is belangrijk dat het stof, het luchtfilter, alles bruikbaar is, zodat je ervan kunt blijven genieten”, schreef Chorev en de volgende instructies voor de installatie, een apart watermanagementsysteem en ook een goed stromingsnetwerk. “We zullen de binnenste helft van de tunnels vrijmaken zodat motorrijders er gebruik van kunnen maken”, zei hij.

De verantwoordelijkheid voor de organisatie van de Hamas-tunnel ligt bij de Israëlische kant van de toekomstige Jahalom-Einheit. Ik hoorde van Kobi Michael, de onderzoeksleider ben Instituut voor Nationale Veiligheidsstudies (INSS) in Tel Aviv, ingenieurs die tegen soldaten en soldaten vochten. Het is mogelijk om de radar-, radar- en hyperspectrale sensoren te gebruiken om de bewegingen van het lokale gebied te bepalen.

Gegen Tunnel der Hamas in Gaza: Israël ingezet met bunkerbommen GBU-28 in één

In de tunnel zie je de bunkers, de GBU-28 bommen zullen worden afgevuurd. De bommen worden gebombardeerd met bommen boven hun ziel en worden vernietigd door laserstralen tot een diepte van 30 meter, anders worden ze met volle kracht vernietigd. Deze 2,3 ton vrachten konden worden afgeleverd met maximaal 550 kilogram stof. Het is altijd een kwestie van speculatie dat de Israëlische strijdkrachtentunnel onder water onder invloed van steun wordt opgezet, en dat de Hamas-Kämpfer gesloten zal blijven. Dan zul je er mee om kunnen gaan. (p.m)

Gn De hed