Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Is Verstappen nog verlegen in Abu Dhabi?


14:41 uur

Onmiddellijk wiederrot

Na meer dan 20 minuten pauzeren sollte FT2 eigentlich weitergehen, aber Nico Hülkenberg haat een ander vliegtuig.

Der Emmericher setzte nach Kurve 1 zu sehr auf dem Curb auf, verlor de Auto en schlug mit dem Hinterteil in de Leitplanke in. Kopfschütteln am Haas-Kommandostand, we zullen het opruimen, dat is een laatste hint en het zal mogelijk zijn om dit voorbeeld te volgen .

Maar het is eerst nog verrot.


14:20 uur

Intensievere Einschlag

De eerste rode Flagge des Tages is nu draußen!

Carlos Sainz moest op route 3 het traject doorrijden op een Bodenwelle erwischt, omdat de Dirty Air en de Alpha Tauri verloren gingen en de controle over de Ferrari verloren ging.

De Spanier rijdt snel met geweld de TecPro Barrier binnen en laat de auto onaangeroerd.


14:15 uur

Boetes voor Aston Martin

Een nieuwe situatie in FT1 tussen Lance Stroll en Aston Martin en Mercedes-Junior Frederik Vesti.

Na korte tijd moest de race-ingenieur zich tijdens het herstelproces verplaatsen, maar na het verkeerslicht bleef de lijn open en werd zo een crash voorkomen.

5000 Euro als Aston Martin bezahlen, Stroll zelf erhält geen Verwarnung.

Frederik Vesti Lance Stroll Aston Martin Aston Martin F1 ~Frederik Vesti en Lance Stroll (Aston Martin) ~


14:06 uur

Waarschuwing voor sergeant

Herinner je je de enge Höschen zischen Logan Sargeant en Alpine-Junior Jack Doohan nog tijdens de eerste vrije training? Dit is het geval met de situatie in de laatste handelwijze en de conclusie van de “erratischen Fahrens” von Sargeant.

Er zal nog meer verwarring zijn, verdere kennisgeving en het team met een boete van 5000 euro. Als u de stewards kent, zal de sergeant van de race-ingenieur verantwoordelijk zijn voor een snelle run, zodat u vooraf geïnformeerd kunt worden. Het bestand 50 Prozent des Starterfeldes aus Ersatzfahrern, gevolgd door de verschillende programma’s, was nu beschikbaar.

Deshalb gelooft dat een Sargeant een waarschuwing en een geldstraf heeft.


13:59 uur

De laatste FT2 van het jaar

We bezoeken het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi met gratis training voor de beste prijzen in Abu Dhabi.

Weinig junioren, alle coureurs in hun leven en degenen die meedoen, zijn bezig met de lange runs voor hun eigen races en zijn geïnteresseerd in de positie van de Nummer 1-Herausforderers in Red Bull.

Jetzt im Session-Liveticker met Stefan Ehlen.

Carlos Sainz Ferrari Ferrari F1 ~Carlos Sainz (Ferrari) ~


13:45 uur

Voorbereiding op het formele 1

Franz Tost staat in de schijnwerpers sinds zijn eerste officiële FIA-persconferentie tijdens zijn eerste formele bijeenkomst en met zijn recente verslagen uit de nieuwsberichten Hemel volgende generatie Wie voor één enkele lach het best mogelijke advies krijgt van een jongere als resultaat van Formulier 1:

“Ook begin je met de kartfahren, jeden Tag für 24 Stunden. Je fängst damit met 6 jaar en. Vergiss Schule en al die onzin, hij maakt deel uit van de Form 4, toen de 15, 16 bist en dan Form 3 , Formulier 2 en dan testen met deze simulator, dan testen met een privétest met 300, 400 kilometer, want je krijgt de FIA-Lizenz kans en dan krijg je de kans om talent te ervaren, een gratis training, en hier te spelen Abu “Dhabi zal aanwezig zijn, we zullen altijd constant zijn en ons ervan bewust zijn in FT1. Alles is dus mogelijk.”

Van harte, anders?

Franz Tost AlphaTauri AlphaTauri F1 ~Franz Tost ~


13:05 uur

Bedankt en team

Charles Leclerc wil graag alle medewerkers van de Scuderia Ferrari bedanken voor hun helm, en voor alle teamleden met namen sindsdien.


12:20 uur

Verlangerungswunsch

Niet bij McLaren en Mercedes, ik zou graag meer tijd willen hebben bij Motorenvereinbarung, vooral bij Aston Martin.

Tijdens de persbijeenkomst van de teamvergadering waren teammanager Mike Krack en zijn collega’s, die met hun sleutel aanwezig waren, volkomen duidelijk: “Ja!”

Keine Sorgen wegen des Alters, Überraschung wegen der Frage generell und veldleicht ja, maar een paar goede Verhandlungen.

Fernando Alonso Aston Martin Aston Martin F1 ~Fernando Alonso (Aston Martin) ~


12:05 uur

Kommissionsergebnisse

De F1 Kommission-hoed in Abu Dhabi is sindsdien getagd met enkele van de belangrijkste thema’s en krantenkoppen, hier in alle freestyle- en meer informatie op ons portaal:

– Sprintactiviteiten maken geen deel uit van de raceweekends, maar het format blijft open.
– geen “Alternatieve bandentoewijzing” meer in 2024
– Keine Abschaffung der Heizdecken op de Reifen in het jaar 2025
– Vóór 2025 moeten de auto’s gereed zijn voor 2026
– Lufteinlass für die Kühlung des Fahrers zijn opgenomen in het technisch reglement
– In Frühjahr 2024 werd een volledige inspectie van de regenracetests getest


11:55 uur

Marko Zufrieden

Dr. Helmut Marko heeft een hoed voor mij ORF Over de debuterende coureur Jake Dennis (Foto) en Isack Hadjar bij Red Bull spraken zij met Max Verstappen en Sergio Perez over de eerste vrije training in Abu Dhabi. Marko zei dat hij graag voor zichzelf wilde zorgen, dat zijn man nu niet (halbe) Juniors in de auto zit, zonder zich overal zorgen over te hoeven maken:

“Jake Dennis is geen Junior, maar het is een relatief hoge 20, maar er is een hoofdsimulator en het was een gewicht, dat is een Simulator met echte kenmerken. En een man is zich ervan bewust, dat is natuurlijk. het is routine. We zullen u graag laten weten dat de technische ploeg volledig tevreden is. En met die communicatie en wie er ook naar handelt, is het een zeer positief resultaat. “

Jake Dennis Red Bull Red Bull F1 ~Jake Dennis ~


11:40 uur

Overzeugende Leistungen

Direct ervoor: de laatste dag van de week is te danken aan het Raster. We kunnen evenementen bijwonen, omdat de jonge piloten bereid zijn te wachten, die indien nodig een Formal-1-Wagen kunnen besturen.

Felipe Drugovich zat in één oogopslag in Aston Martin en op dezelfde plek hield Robert Schwarzman van zijn knappe hint bij Ferrari-Teamkollege Carlos Sainz op rang acht, Vesti, Doohan, Pourchaire, O’Ward, Dennis, Hadjar en O’Sullivan ontdekken het meer den Platzen 12 tot 18 en Ollie Bearman wurde zwarte Letzter, zei een goed tempo in Haas.

Hier vindt u het sessieverslag van hoofdredacteur Christian Nimmervoll.

Felipe Drugovich Aston Martin Aston Martin F1 ~Felipe Drugovich (Aston Martin) ~


11:25 uur

ANZEIGE: Die Formel 1 live op WOW

FT1 is snel beschikbaar, en zal tijdens de vrije training om 14 uur beschikbaar zijn.

Met WOW kijk ik altijd naar de poleposition, we zullen blij zijn met de Formal 1. Ihr passeert geen sessie, geen running, geen Sekunde der Action. Dit is het evenement van volgende week en de Formal 2 en de spannende Saison Finals en meer livesport.

Wacht ook niet langer? Klik op (gesponsorde link), abonneer je en stream WOW onmiddellijk!


11:06 uur

Andere race-ingenieurs

Naast Red Bull is de coureur nu welkom voor de eerste vrije training, zonder dat de race-ingenieurs van Max Verstappen en Sergio Perez een korte pauze hebben.

Formel-E-Weltmeister Jake Dennis werkt in dieser Stunde met Tom Hart statt Gianpiero Lambiase en Isack Hadjar hat Richard Wood statt High Bird in Ohr.


10:50 uur

Viele Aero-tests

Ik was zeer verrast dat de Autos da für Gerüste naar u toe werd gebracht. Dit staat bekend als “Aero-Rakes”.

Als u de team-nützliche Korrelatietests uitvoert, promoot u de Design-Teams de Designs voor 2024. Met een reihe van druksensoren, de Luft, uhm met de beelden in de CFD-simulatie begint.


10u30 ‘s ochtends

Jugend forscht in Liveticker

De eerste vrije training is de beste in de dagen van de Nachwuchsfahrer.

Wer kann überzeugen? Konden we omgaan met de nervositeit? Waar kunnen de arrivierten Teamkollegen bisschen ärgern zijn?

Dat is alles wat ik heb in Session-Liveticker met Stefan Ehlen.


10:15 uur

Zusammenarbeit verlangert

McLaren en Mercedes-Benz zullen in 2030 gezamenlijk worden geëxploiteerd en de relatie tussen Mercedes-Benz en het McLaren-Team in Woking zal worden uitgebreid.

Van 2026 tot 2030 zal McLaren de Mercedes Aggregate blijven beoordelen, en CEO Zak Brown zal worden geïnformeerd:

“Mercedes-Benz is een hervormer en een succesvolle partner van de McLaren-Formel-1-Teams. De langetermijnontwikkeling van de relatie, het succesvolle management en het gecombineerde team in deze strategische richting en de oriëntatie die we hebben, zullen we in de nieuwe omgeving.s Reglement We waren ook in de laatste drie Saisons en in het seizoen, in het team met hun motoren verzorgd, samen met het team, en met onze vrienden in het team zullen we blijven samenwerken , voortdurend aan de spits van de Startaufstellung zu kämpfen.”

Van 1995 tot 2015 en sinds 2021 is er een Mercedes-coureur van McLaren en een gezamenlijke prestatie van de WM-titel van Mika Häkkinen 1998 en 1999, evenals van Lewis Hamilton 2007, 79 overwinningen en 77 poleposities. Der letzte Sieg war Daniel Ricciardos tijdens de Grote Prijs van Italië 2021.

Gn DE Sports