Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Ineos Automotiv produceert Grenadier Quartermaster in Hambach in Lothringen


Twee modellen aan een Fertigungsstraße

De “Quartermaster” is het grootste model in de Grenadier-bouwsector. Met minimaal 760 kilo kunt u immers genieten van een verse lading. Het nieuwe model garandeert “de robuustheid en de kwaliteit van de stationwagen met zijn eigen laadvermogen, met hetzelfde zware transport- en laadvermogen”, aldus Lynn Calder, CEO van Ineos.

De Pick-up Geländewagen wordt aan de Fertigungsstraße gerepareerd met de Pkw-Geländewagen „Grenadier Station Wagon“. Sinds december worden in Europa de eerste Auslieferungen an Kunden aangeplant. Der Verkauf in Noord-Amerika soll im Frühjahr 2024 start.

Letzte Smarts ski in Hambach vom Band

2024 Soll in Hambach ein Modell in Produktion gehen, dat de “Quartermaster” ähnelt, sich aber überstungsspecialisten en Karosseriebauer richtet. Signals Elektrogeländewagen gaat Ineos niet in Hambach bouwen. Dieser wird in Kooperation mit dem Automobilzulieferer Magna entwickelt und soll from 2026 in Austria Graz vom Band laufen (met bericht).

De producten zijn na Smarts in Hambach gerepareerd en in april 2024 werd de productie afgerond. Ineos Automotive heeft rekening gehouden met de productiestappen van 2021 van Mercedes-Benz. U heeft immers meer geld als u 50 miljoen euro investeert. De Fertigungsstraße voor zowel Modelle von Ineos als een nieuwe halfautomatische Lackierei, een nieuwe volautomatische Karosseriefertigung en een nieuw Qualitätszentrum.

Gn DE bus