Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Hummels und Nagelsmann weisen Reporter zrecht


dpatopbilder - 10.10.2023, VS, Foxborough: Fu

Bondscoach Julian Nagelsmann (r.) legt hier uit over de USA-Reise des DFB-Teams eine Übung im Training. Afbeelding: dpa / Federico Gambarini

Sport

Nikolaj Stubner

Die Bilanz von Bundestrainer Julian Nagelsmann is nog niet überschaubar. Na de Auftaktsieg Mitte Oktober volg je een Unentschieden (2:2) tegen Mexiko, ben Samstag dann de 2:3-Pleite tegen de Türkei.

Tijdens de Test op de Servicedag in Oostenrijk (20.45 uur) is het ook belangrijk om te weten dat de opleiding voor de 36-jarige Trainers wordt afgerond. Andere dingen in Duitsland lopen acht maanden voor de start van Home-EM endlich Euphorie entfacht zijn. De mantra is een Nagelsmann auch auf der Pressekonferenz for dem Österreichspiel wieder herunter: „Die fans zijn niet bang voor de Euforie in ons kielzog, zonder alles te weten, dat is de Euforie van onze ziel.“

Watson is beschikbaar op WhatsApp

Kijk eens op Whatsapp en Instagram: de Watson Update! Deze informatie bezorgen wij u via Whatsapp bij de Watson Highlights of the Days. Nur einmal pro Tag – geen spam, geen blabla, geen sieben links. Versprochen! Wil je op de hoogte gehouden worden op Instagram? Hier vindt u het beste uitzendkanaal.

Damit is gepassioneerd over het feit dat de ervaring van de DFB-Teams wordt gestimuleerd, vooral vanwege het plezier en genot dat gepaard gaat met de ontwikkeling, die Nagelsmann gegen Österreich auf den Rasen is, entscheidend. Speelt Joshua Kimmich met zijn eigen geweer in het centrum van de stad? Wil Kai Havertz een koppeling maken?

Deze berichten over de linkse verdedigingspositie van Havertz tijdens het Türkei-Spiel äußerte sich Nagelsmann vragen zich af: „Ik heb mijn artikel nu gelezen, maar het is beter. Ik was verbaasd dat ik er kritisch over was. Er is een grote kwaliteit die we op het platform zullen hebben.“ Er waren genoeg kansen die de Arsenal-professionals wonnen, maar dat was ook zo. Het is een goed moment om wat tijd in Oostenrijk door te brengen en in Oostenrijk te spelen.

DFB-Team: Julian Nagelsmann is verbaasd over het succes van Türkei-Profi

Ze zouden ook niet als Nagelsmann worden beschouwd als ze werden uitgenodigd voor een bezoek aan de Turkse nationale speler Kaan Ayhan. De professional van Galatasaray heeft kennis gemaakt met het Samstag-Spiel in het Olympiastadion van Berlijn, wat betekent dat de Turnier in de loop van het jaar „een klein huis-EM voor onze toekomst“ zal komen.

„Ik weet het niet, maar ik ben zo blij je te ontmoeten“, zei Nagelsmann over de toekomst van de huidige Düsseldorf-Professional. „Ik vind het goed. We weten dat de fans in het stadion blij zijn met de ploeg, maar heel goed vind ik het niet. Zo goed vind ik het niet.“

Maar verdomd ook niet leuk. Met nog een Frage hin wies Nagelsmann einen Reporter zure. De journalist die bondstrainer is zal duidelijk zijn, maar er zal ook een gesprek ontstaan ​​tussen de journalisten die geïnteresseerd zijn in het spelen van spelletjes, die niet emotioneel zijn. Nagelsmann fing seine Antwort met een open plek Entgegnung an: „‚Viele‘ is geen ding. Ik ben gelukkig, ik ben een ’single‘ persoon en heb veel beton, dat is niet het probleem van de gemeenschappelijke mannelijkheidsoorlog.“

Ze zijn niet dramatisch, maar we spelen maar één film. De gecombineerde rest van het team moet compenserend zijn en de spelers moeten hun problemen graag tot een minimum beperken.

„Ik ben hier voor de Nationale Mannschaft en niet voor één avondje kijken na vier dagen plezier bij BVB.“

Neben Nagelsmann saß auch BVB-Profi Mats Hummels op de persconferentie. Er zouden prestigewedstrijden zijn in Oostenrijk en de warmte van de goede ondersteuning in het Wiener Ernst-Happel-Stadion. Het is geweldig om plezier te hebben met de Wiedersehen met Marcel Sabitzer van de Dortmund Association en met de ontmoeting met David Alaba, gedurende welke tijd we FC Bayern kennen.

Als een van de journalisten erbij betrokken zou zijn, zouden ze met hun nationale teamwerk ook betrokken zijn bij Dortmund en verantwoordelijk zijn voor hun eigen nationale theaterteams in het Duitse Nationale Theater en andere clubs die beter zouden zijn voor de journalisten: „We zijn voor het eerst samen geweest in Dortmund.“ Met mijzelf, Niklas Süle, Julian Brandt en Niclas Füllkrug entsachlich der Wahrheit.

In Anschluss fügte Hummels en, dat is altijd blij, „met de Jungs zu trainierierieren, gegen die man sont in der Liga“. Als u een toekomstige Fußballer bent, zult u uw tijd doorbrengen bij de National Mannschaft zu Freunden. Als Hummel’s tijdens hun verblijf in Dortmund tijdens de winterpauze een kijkje nam, was het duidelijk: „Ik ben hier voor de Nationale Mannschaft en niet voor één avondje kijken na vier dagen plezier bij BVB.“

Duidelijk is hier dat de Fokus bei Hummels een goede ervaring zal hebben in de DFB-Dress en eerst in overweging zal worden genomen door de geïnteresseerden in de Fokus.

In de wereld waar Red Bull-piloot Max Verstappen niet de Grootste Prijs van Las Vegas won. Allereerst kun je genieten van hardlopen in het Casino-Hochburg in Nevada en genieten van je tijd en ervaring op een lang stuk Las Vegas Strip in Atem.

Gn De hed