Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Huis in Virginia explodeert terwijl de politie zich klaarmaakt om een ​​huiszoekingsbevel in te dienen


Een huis in Arlington, Virginia, explodeerde maandagavond in vlammen nadat een man binnen verschillende kogels had afgevuurd met een lichtpistool terwijl de politie zich voorbereidde om daar een huiszoekingsbevel uit te voeren, zeiden de autoriteiten.

De explosie vond plaats na 20.00 uur in blok 800 van N. Burlington Street, de politie van Arlington County. zei op Xwaarbij werd opgemerkt dat brandweerlieden probeerden de brand te blussen en dat bewoners het gebied, dat deel uitmaakt van een dichtbevolkte buitenwijk met parken, restaurants en scholen, moesten vermijden.

De politie werd rond 16.45 uur voor het eerst naar het huis gestuurd na berichten dat er schoten waren afgevuurd, en stelde vast dat de bewoner een lichtpistool had afgevuurd, zei Ashley Savage, woordvoerster van de politie van Arlington County, telefonisch. Agenten hadden een huiszoekingsbevel gekregen, maar waren het huis nog niet binnengegaan toen de bewoner nog meer schoten afvuurde en de explosie plaatsvond, zei mevrouw Savage.

“We hebben op dit moment geen toegang tot het huis kunnen krijgen, dus ik heb niet de status van verdachte”, zei mevrouw Savage, waarbij ze opmerkte dat de man “vermoedelijk in de woning was op het moment van de explosie. .” Het onderzoek naar de explosie wordt voortgezet, zei ze.

Volgens de politie waren er ‘lichte verwondingen’, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Eén filmpje op sociale media geplaatst lijkt een voertuig te laten zien met een knipperend blauw licht dat het huis nadert wanneer plotseling een luide explosie van het dak blaast. Binnen enkele seconden lijkt het gebouw op de grond te vallen en in vlammen op te gaan, waardoor puin door de lucht vliegt en een nabijgelegen autoalarm afgaat.

Vanaf 22.30 uur waren brandweerlieden nog steeds bezig met het blussen van de brand, en de schade was onduidelijk, zei Nate Hiner, een woordvoerder van de brandweer van Arlington County.

Rep. Don Beyer, een democraat die de regio vertegenwoordigt, zei op X dat hij de situatie in de gaten hield. “Dit is heel, heel beangstigend, en mijn grote dank gaat uit naar de eerstehulpverleners die zich inzetten om het gebied te beveiligen en iedereen veilig te houden”, zei hij.Gn En Head