Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Honda speelt Luca Marini als opvolger van Marc Marquez


(Motorsport-Total.com) – Sinds we in het MotoGP-seizoen 2024 in het Honda Works Team op de locatie van Marc Marquez zaten, zijn we nu in Antwerpen. Na twee weken was de montage in alle mogelijke richtingen eindelijk voltooid, zodat Luca Marini zal blijven leven.

Luca Marini zal met VR46-Ducati in de MotoGP Saison 2024 voor Honda strijden

We komen binnenkort aan in de winter van 2023/24 voor ons teamwerk, en we zullen eerst in september zijn voor een verlengd verblijf eind 2024 met VR46-Ducati unterschrieben.

De volgende dag kijken we uit naar 2024 in het team van Halbbruders Valentino Rossi loopt nu ten einde. Stattdessen hat Marini heeft een Zweijahresvertrag met HRC-onderzeeër, in 2024 en 2025, voor het Honda Werksteam ontwikkeld.

Marini leeft altijd op het platform, met Marc Marquez op Honda na zijn verhaal en schrijven gedurende elf jaar. Auch Marquez zal zeker niet kunnen overleven tot 2024. Het is duidelijk dat er in de toekomst verbeteringen zullen plaatsvinden bij Honda, als gevolg van Gresini-Ducati.

Voor Marini, het MotoGP-debuut in het vervolg op Saison 2021, zal het Honda Work Team de drijvende kracht zijn in de Koninklijke Klasse. Seine Rookie-Saison fuhr is het Ducati-Kundenteam Esponsorama (vormals Avintia). Het zal nog lang duren voor het VR46-team.

Ervaring met Marini na drie MotoGP Saisons bij 56 Grands Prix, waarin twee dingen op het podium staan ​​(VS en Qatar 2023) en twee dingen op de pool (Indonesisch en Qatar 2023). Hint voor vier top 3 platzierungen en sprints. Een Grand Prix Siege die Marini niet behaalde in de Koninklijke Klasse. Ik ben er trots op dat Honda-management belangrijk is.

Auf Marinis Wunsch: Honda Power Zweijahresvertrag

Dat Marini de enige is, dat Marc Marquez bij Honda er is, maar dat is ook zo, aangezien andere Fahrer abgelehnt haben zijn. De Krux, namelijk Miguel Oliveira (verkrijgbaar in RNF-Aprilia), Maverick Vinales (verkrijgbaar in Aprilia) en ook Johann Zarco (verkrijgbaar vanaf 2024 voor LCR-Honda) zijn van het laswerk gehaald: Bei HRC file man in diesen Fällen darauf, nur een een einjahresvertrag zu zücken.

Vóór 2025 wilt u weten wat uw Honda-voorraad is en zijn alle opties beschikbaar. Dus vervolgden we ons gesprek met Pol Espargaro. De Spanier zal tot 2024 blij zijn met de KTM-lagers, en wij zullen ook een Test-statt Stammfahrer zijn.

En met Fabio di Giannantonio konden we in een zakelijke relatie aan de slag met Honda. Deze gesprekken staan ​​op het punt te eindigen, als hij klaar is, is de VR46 klaar, voor de goede tijd van 2024 met Marini aufzulösen.

Als de transacties tussen Honda en Marinis-manager Francesco Secchiaroli in Maleisië zijn begonnen en geïntensiveerd, zal Honda klaar zijn om vooruitgang te boeken. Dat is wat Marins verlangen was en dat verlangen kwam bij de mens. Samen met Marini van het nieuwe teamcollege van Joan Mir.

Joan Mir zorgt voor Luca Marini als nieuwe Honda Team Colleges

Houd er rekening mee dat de beste resultaten van Marins volgers op VR46-Ducati ook worden bevestigd door Honda.

Gn DE Sports