Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Hoed Red Bull auch 2024 “een Vorteil”?


08:12 Uhr

Hoed Red Bull auch 2024 “een Vorteil”?

Hierover spreekt de beste deskundige Timo Glock in zijn laatste nieuwscolumn Lucht schrijft: “Ik kan genieten van mijn leven, de Red Bull is ook beschikbaar in mijn leven, we zijn blij met de nieuwe auto.”

Dat is “voor iedereen” een Max Verstappen gevestigd, “hun grote Vorsprung (in de WM) herausgefahren hoed”, dus Glock, der concretet, dat is de Weltmeister in die jaren “achteraf gezien unglaublich en einfach nur herausragend” gewesen.

“Er is in al die jaren veel kracht geweest. Verstappen heeft alles bereikt op het gebied van records en overtreffende trap, waardoor de mens succes kan behalen. Er is een verschil, maar er is helemaal geen kracht”, lobt Glock.

Sindsdien is Verstappen er niet meer geweest. “Het team heeft het super goed gedaan, er zijn helemaal geen technische problemen. Het is ongunstig wie een Red Bull aan het roer heeft”, aldus Glock.

En dat alles geregeld kon worden, dat de Red Bull Dominance door zou gaan tot 2024.

14:40 uur

Feierabend!

En aangezien we er zijn, zien we je graag weer. Er komen tickers. Ook wij zullen morgen melden dat wij weer voor onszelf kunnen zorgen. Geen problemen met rusten en lunchen!


14:33 uur

Heute acht jaar…

… Nico Rosberg won de Saison-finale van 2015 in Abu Dhabi. Als de sport niet meer grote relevantie heeft, signaleren we Mercedes-Teamkollege Lewis Hamilton als Weltmeister-feststand.

Aber: Voordat Rosberg succesvol was in de serie en de toekomst verder zou gaan met de Duitsers, zou het een nieuw jaar zijn. Dan zal er geen sprake zijn van directe of finale vier.

Kracht voor Rosberg om zowel de overwinning als de overwinning in de series te behalen – en het einde van het jaar 2016 met de WM-titel. Het is de Duitse versie van een grote “Serie” in de Formel-1-Geschichte.


Fotostrecke: Die langste Siegesserien in der Formel 1


14:22 uur

Sainz: Saison-oorlog is beter als die letzten Rennen

We zullen blij zijn met Ferrari, kom naar andere auto’s. Carlos Sainz zegt dat hij in 2023 de rest van zijn leven gelukkig zal zijn. Sinds 2022 zijn we ‘constant’ geweest en konden we uiteraard in Singapore racen.

Damit was Sainz der enige Nicht-Red-Bull-Sieger van de abgelaufenen Saison. “Natuurlijk ben ik niet blij met beide races (in Las Vegas en Abu Dhabi). Het is alsof ik een coole Fleck heb in mijn Saison”, zei Sainz.

Insgesamt sei de Saison aber “viel stärker” gewesen, als ze beide laten lopen vermuten lassen. Kenmerkend atypisch zei Sainz: “Normaal gesproken is het einde van het seizoen met grote kracht.”

Dit soort dingen worden vaak anders gedaan. “Het is op dit moment ook mogelijk dat ik mezelf zou kunnen analyseren en evalueren, als ik in de laatste race beter zou kunnen lopen”, aldus Spanier.


14:03 uur

Leclerc: Suzuka-update is belangrijk voor mij

De Monegasse is klaar om te gaan rijden met de Ferrari SF-23. In de Laufe der Saison zal het altijd beter zijn met de Boliden klaar. Een snelle ommekeer na het racen in Suzuka.

“Ik denk dat het Japan is, we zullen een update in onze auto krijgen, in deze richting zijn we gegaan – voor alles naar mijn mening op mijn eigen Fahrstil”, verklaarde en legde uit: “Ik kan altijd een sterk front hebben.”

Sindsdien zal de update doorgaan zoals het hoort en “constant” blijven werken. “Dat is positief”, het is duidelijk, dat is duidelijk, dat het natuurlijk is “sehr enttäuscht”, de twee WM-Platz zullen worden gebruikt.

Am Ende fehlten Ferrari in der Konstrukteurs-Weltmeisterschaft emptylich three Zähler auf Mercedes.


13:45 uur

Red Bull-muss Rekord-Startgebühr zahlen

De recordbrekende Formel-1-Saison-hoed van Red Bull bevat ook schatten. Dat is tenslotte het Team uit Milton Keynes van het afgelopen jaar, de hoogste officiële startdatum en de FIA, die je met een Team hebt!

Met 860 punkers die de Bullen hebben gewonnen bij de prijsuitreiking van Mercedes, kwam in 2016 de 765 Punkte samen. Eén consequentie is een kwestie van tijd: het team bestaat uit 7,4 miljoen dollar en een startbudget.

Wie dit bedrag ziet, wordt hier blij!


13:35 uur

Drie jaar gelukkig…

… Lewis Hamilton won de Grote Prijs van Bahrein 2020. De race-ervaring is een succes na de race van Romain Grosjean, alles compleet met hun Nebensache.

Volg zeker de instructies voor de formele 1-race van Grosjean, de Royal Class aan het eind van het jaar. Wegsignalen Reizen kan aan het einde van de Saison-race of vóór de start.

Als u niet oplet, dan is dit uw doel. Op de andere pagina: Als er een ernstige crash plaatsvindt, is er het hele jaar door bijna veel plezier! Voor de rest staan ​​hier en daar de afbeeldingen van de dammen:


Fotostrecke: Feuerunfall von Grosjean in Bahrein: De 15 spectaculaire foto’s


13:23 uur

Glock: Franz Tost wird der Formel 1 fehlen

Abu Dhabi was de laatste race van Franz Tost, sinds 2006. Teamchef van AlphaTauri had interesse in Toro Rosso. Expert Timo Glock verrät in de zegener Kolumne für Luchtdat Tost ontbrak.

Er staat: “Was Franz gelukkig, we brachten daar graag onze dagen door, dus we hebben het meegemaakt, die er altijd was: onze gedachten en emoties waren volledig afwezig.”

“Ach wenn man is een goede wielrenner voor de race, maar daar is weinig bewijs van, wat betekent dat hij steeds beter wordt”, dus Glock, der concretet: “De Gradlinigkeit von Tost wird der Formel 1 fehlen. Aber nicht nur der Formel 1, zoon van Red Bull.”

Dit betreft “de Kunst en de Weise, die met de Junioren hebben samengewerkt. Er heeft een jonge Fahrer bestaan, en aangezien ze tijdens hun eigen handen een goede Fahrer hebben gehad – trouwens, ja, zoals Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo en Verstappen.”

“Het is een genot voor Red Bull, die Formal 1 en ook voor ons”, zegt Glock.


Gn DE Sports