Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Het verlies van Eagles tegen 49ers opent de deur voor Cowboys


FRISCO, TX — In het spel der tronen win je of sterf je… of beter gezegd, je ziet je potentieel speciale seizoen abrupt en zonder pardon eindigen. Toen de Dallas Cowboys in week 9 op Lincoln Financial Field een nagelbijter verloren van de Philadelphia Eagles, werden ze vrijwel afgeschreven omdat ze een kans hadden om de NFC East te winnen.

Dat was vooral nadat velen zagen dat de Eagles de Kansas City Chiefs en Buffalo Bills ternauwernood versloegen.

Hun geluk liep echter op tegen de San Francisco 49ers, en dat is van groot belang als je bedenkt hoe de Cowboys momenteel een winstreak van vier wedstrijden maken na het winnen van een barnburner tegen de Seattle Seahawks.

Beter nog is dat de tegenstanders van de Cowboys tijdens dat traject allemaal teams in de NFC en twee in de NFC East waren, en dat zou van belang kunnen zijn als die specifieke tiebreak in het spel komt.

Een tiebreak waarvoor, vraag je?

Nou, nu de Eagles verliezen van de 49ers en gepland zijn voor een rematch met de Cowboys in het AT&T Stadium – waar Dallas op een bloedhete overwinningsreak van 14 wedstrijden zit – is er nog steeds een grote kans dat als de Cowboys de Eagles hun tweede kans kunnen geven verlies op rij (de eerste van het seizoen voor Philly) dat de divisiekroon, en mogelijk de nummer 1 zaad in de conferentie, in handen zou kunnen komen van Mike McCarthy.

De Cowboys kunnen naar de eerste plaats in de divisie stijgen met een overwinning op de Eagles in week 14 dankzij wat een beter record zou zijn in de NFC East.

Het lijkt erop dat de 49ers de Cowboys zojuist het gif hebben gegeven om volgende week in Joffrey’s wijn te gieten, en de Cowboys hoeven het gif er alleen maar in te laten vallen.

De beste speler op de conferentie beschikt uiteraard over een thuisvoordeel tijdens de play-offs en dat is een gigantische deal als je rekening houdt met de bovengenoemde streak van de Cowboys thuis en hun algehele dominantie daarin.

Zoals het er nu uitziet, hebben de 49ers (9-3) nu de onderlinge tiebreak over zowel de Cowboys (9-3) als de Eagles (10-2), en bezitten de Eagles de onderlinge tiebreak over de Cowboys – iets dat gemakkelijk kan worden verwijderd in week 14, als McCarthy’s groep op 10 december hun thuisveld opnieuw beschermt.

En voordat iemand de 49ers gaat kronen, bedenk dan dat hun volgende tegenstander een wanhopig Seahawks-team is dat zojuist een hartverscheurende nederlaag heeft geleden, hun derde nederlaag op rij, en die geen andere keus hebben dan het verlies van 23 november tegen de 49ers te wreken. 49ers om hun achterstand te beëindigen en te voorkomen dat ze mogelijk uit de play-off-beugel stappen en naar de categorie “in de jacht” gaan.

Kyle Shanahan heeft twee weken later ook te maken met de Baltimore Ravens.

McCarthy en Co. staan ​​voor een uitdaging en elke wedstrijd weegt een ton in verhouding tot hoe hun ‘postseason’ eruit zal zien, met een clash in week 17 tegen de Detroit Lions als de zoveelste opvallend zware NFC-strijd die schokgolven door de hele wereld zou kunnen sturen. conferentie.

Noch de 49ers, noch de Eagles zullen dit reguliere seizoen tegenover de Lions staan.

Het is nog te vroeg om play-offscenario’s en paden naar de nummer 1-positie voor de Cowboys in kaart te brengen, maar het is niet moeilijk om vast te stellen wat er in de toekomst moet gebeuren zodat ze kunnen doen wat velen al in week 5 ondenkbaar achtten. zo recent als week 9.

Ze zullen de maand december net als november moeten beheersen, na het verlies tegen de Eagles, terwijl ze zich ook moeten wreken tegen Philadelphia in Arlington.

Dat zou de Cowboys kunnen lanceren voor een totale paardenrace met de Eagles, evenals de 49ers en Lions, voor het recht om de weg naar Super Bowl 58 via hun eigen stadion te forceren.

Het is tijd om te zien wie er echt op de NFC zit, en wie al eerder deed alsof.

De strijd om Blackwater Bay is aangebroken.

Gn En Head