Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Hansa Rostock presenteert Lichtenhagen-Choreographie der Fans


DAls een spannend Zweitligaspiel tussen Hansa Rostock en de FC St. Pauli ist amstag von Ausschreitungen überschattet be, zudem führte aine Choreografie der Heimfans zu Wirbel. De politiekorpsen staan ​​immers vaak ongelooflijk wantrouwend tegenover een groep van honderd mensen die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van hun politievoertuigen. U moet tijd doorbrengen met een particulier die het heeft verworven en beschadigd. In deze auto hebben we kinderen in ons leven en hun leven tijdens de jaren van glassplijten. Hansa Rostock presenteert de Vorfall.

Ze zijn trots op Rostocker-fans en genieten van een uitdagende choreografie. Op een riesigen Banner waren meer Hochhäuser, die het sogenannte Sonnenblumenhaus, zu sehen. Trots zijn ze op de Ultras oranje Bengalos en zwarte rauchtöpfe. Als u de optische eindbestemming bereikt, kunt u de Plattenbau in Stadtteil Lichtenhagen in Flammen stht.

Bei racistische Anschlägen in Rostock-Lichtenhagen waar in 1992 het Sonnenblumenhaus, een zentrale Aufnahmestelle voor Asylbewerber, van bewoners en neonazi’s onder het Applaus Tausender Schaulustiger in Brand werd gesteckt. De Ausschreitungen gelden als de schlimmen van de Duitse nachkriegsgeschichte.

“Choreo zegt nee tegen ‘Sonnenblumenhaus’”

“De choreografie was gebaseerd op het 13-jarig jubileum van de Fangruppe ‘Plattenbau Rostock’ (kurz ‘PBR’) durchgeführt”, legt Hansa zu der Aktion uit. De groep is ook al jaren betrokken bij de activiteiten van de Hansa-fans en met veel tijd voor actie of succes, “wat niet meer kan worden bereikt sinds de dagen van FC Hansa zijn bereikt”.

Hier staat het in de Mitteilung: “De Mitglieder sind in de DDR-typische Plattenbauten des Rostocker Nordwestens zu Hause und fühlen sich nach vor damit nauw verunden – volgens de naam van de Fangruppe – ‘Plattenbau Rostock’. De Choreo zegt niet dat er een ‘Sonnenblumenhaus’ is, zonder andere Plattenbauten.’

Selbstverständlich herrsche Einigkeit darüber, “dat de grote eer van 1992 met alle eerlijke delen en kleine paden werd verlicht – daarom zijn de fans eerst kürzlich en nog steeds duidelijk in dit sociale tijdschrift positioniert”, geschreven door de Verein meer.

Ervaringen van de afgelopen jaren van Rostock’s ultrarealistische ervaringen met de ervaringen van Hamburg en een spandoek met het opschrift “Lichtenhagen” en een zonnige dag. Ontdek het verschil tussen de DFB en Hansa eine Geldstrafe.

Gn De hed