Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Haka koopt Villeroy & Boch in Mondsee

[ad_1]
Haka koopt Villeroy & Boch in Mondsee

Der Trauner Küchenspezialist Haka heeft de productie en de übernimmt van Mondseer Bademöbelproductie van Villeroy & Boch in Mondsee voortgezet. 80 Mitarbeiterinnen en Mitarbeiter. De beste Haka-Geschäftsführer Mario Stifter. Damit wacht op de beschaving van Haka auf 260.
Villeroy & Boch is gespecialiseerd in de constructie van hoogwaardig badkamermeubilair in Mondsee. Deze werden de komende jaren en verder geproduceerd voor het Duitse Konzern, zegt Stifter.
Voor Haka is het al een kwestie van tijd, de eigen Kapazitäten zu erweitern. Deze hoogwaardige houten meubelen en gelakt hout zijn ook geschikt voor de Haka.
“Haka geeft je een nieuw huis in Mondsee”, zegt Haka-eigenaar Gerhard Hackl. Daar verblijf je in Oostenrijk, maar je hoeft de Rahmenbedingungen nooit meer te verlaten of niet. Als we in de toekomst produceren, zijn er problemen met de Betriebsstätten-gibt. Haka is in productie sinds 1930.

Auteur

Dietmar Mascher

Stellvertretender Chefredakteur, Leiter Wirtschaftsredaktion

Dietmar Mascher

Dietmar Mascher

Ladt

informatie Met de klik op het pictogram fügen Zie het Schlagwort zu Ihren Themen hinzu.

informatie
Klik op het pictogram om de pagina “mijn thema’s” te bekijken. Zie haben van 15 Schlagworten geseichert en müssten Schlagworte entfernen.

informatie Met een klik op het icoontje kunt u de afbeeldingen van de thema’s bekijken.

Fügen Sie das Thema zu Ihren Themen hinzu.

Haka koopt Villeroy & Boch in Mondsee

[ad_2]

Austria News