Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Grossinsolvenzen in Duitsland sinds Zurück


Stand: 27.11.2023 10:04 uur

De Zahl der Großpleiten in Deutschland hat in de eerste nieuwe maand die jaren van een studie naar deutliche zugelegt. De bouwsector is van het allergrootste belang.

In de Duitse Wirtschaft vindt u meer informatie over de krediettransacties. “De meerderheid van de insolventen is actief sinds 2020”, zegt Allianz-Trade-Insolvenz-expert Maxime Lemerle. Als Grossinsolvenzen, Allianz Trade Pleiten von Unternehmen met een jährlichen bedrag van 50 miljoen euro.

Die Zahl der großen Pleiten in Deutschland nimmt der Studie zoolge mit 45 Fallen in de eerste nieuwe maand 2023 Kurs auf das Rekordlevel von 2020. Zum Vergleich: Im gleichen Zeitraum im Jahr 2022 seien es mit 26 großen Insolvenzen ein gutes Weniger gewe sen 2021 habe es emptylich 17 solcher Pleitefälle gegeben.

“2020 markeerde de hoogste status van de insolventen sinds 2016 met 58 grote insolventen in het verleden en 44 faillissementen in de eerste nieuwe maanden”, schrijft Lemerle.

Laag bij Kliniken Schlecht

Van bijzonder belang is dat zij bereid zijn hun geld uit te geven aan de (mode)detailhandel, of dit nu gezondheidszorgaanbieders zijn of productieapparatuur hebben, of deel uitmaken van Allianz Trade. Insgesamt zölf große Textilunternehmen en Fashioninzelhändler sinds september 2023 in de Insolvenz geschlittert, daarna de volgende Kliniken, dus de Studie.

“Dit is te danken aan de gegevens van de Duitse Medische Instellingen (DKI). De Duitse klinieken hebben immers lage financiële lasten en een slechte gezondheidszorg, beide middelgrote klinieken sindsdien”, schreven de Insolvency Experts van Allianz Handel. In de bouwsector met veel storingen in de metaalsector (vier) en de bouwsector (drie) zijn er slechts enkele grote problemen.

Die Baubranche leidt mij

Al met al hebben de bedrijfsaspecten die bij het onderzoek betrokken zijn, betrekking op de bouwsector, die gepaard gaat met insolventieproblemen, gevolgd door de handel en het bedrijfsleven in de dienstensector. “Der Handel Verzeichnete dabei den Stärksten Zuwachs bei den Fallzahlen im Vergleich zum Vorjahreszeitraum, aber auch de Gastgewerbe zou zijn voor een beter beheer van de Schwäche.”

Een snelle voorspelling van de Allianz-Trade-Chef voor de Duitstalige markt, Milo Bogaerts, de handel voor de toekomstige kersthandel. “In deze jaren liggen er heel wat cadeautjes onder de kerstboomlanden”, zegt Bogaerts: “De Lebensmittelpreise omdat de lagere inflatie hoger is. Met al die andere spaar je geld uit: je krijgt een beetje geld, koopt een weinig kleren – en een kerstcadeau.”

“Het risico op gezondheidsrisico’s neemt in Duitsland niet toe, vooral niet in Nederland, de VS en Frankrijk, en ook niet in de drie grote Duitse exportmarkten. De Duitse exportmarkt zal een punt van zorg blijven als het gaat om het sneeuwbaleffect en de waarschuwingssignalen zullen binnenkort beschikbaar zijn Abnehmern achten.”

Gn De hed