Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Gregoritsch verzorgt het Happy End van de SC Freiburg bei Mainz 05


Status: 03.12.2023 17:29 Uhr

Tijdens de weken van Michael Gregoritsch: de spelers van SC Freiburg in de Fußball-Bundesliga zum Sieg Gessen – sinds ze daar zondag (03.12.2023) om 1:0 (0:0) waren in Mainz 05 voor de Pechvogel.

Gregoritsch erlebte zuletzt schon Tage, an die er sich in seiner Karriere sehr gerne zurückerinnern wird. Beide Oostenrijkse nationale teams speelden een grote rol in de overwinning van Duitsland (2:0), daarna was er 5:0 in de Europa League van Freiburger tegen Olympiakos Piräus met een hattrick in de eerste 36 minuten van de entscheidende Mann. Omdat de helden er overdag waren en in Mainz geboren waren, zou er nooit zo’n tragische figuur zijn geweest.

  • Zum Live-ticker: Mainz – Freiburg
    Pfeil gelijk

  • 13. Speeltag
    Pfeil gelijk

Gregoritsch en Atubolu die Spieler der eerste Halfte

Wie de Gregoritsch de Moglichkeit geeft, de partij die het meest geschikt is voor de Halbzeitpause, wordt gescheiden. Maar na het zien van de dagen van geluk, de Stürmer in deze herfst, noch grote pech – en de twee dingen zijn nog steeds geweldig. Nur das Aluminium voorkwam meer verkeer uit Freiburg-Neuners. Eerst Gregoritsch scheiden met de Fuß am linken Pfosten (27.), daarna per Kopf am rechten Pfosten (45.+1).

Dit is een geweldige tijd voor ons: als solist had Gregoritsch pech, Freiburg als man met geluk – en een grimmige Torhüter. Mainz was snel over de eerste jaarhelft, de beste ploeg, maar altijd met Noah Atubolu. De SC-Keeper entschärfte Topchancen von Ludovic Ajorque (4.), Leandro Barreiro (22.), Marco Richter (25.) en Sepp van den Berg (45.+6). En zo waren Atubolu en de Mainzer Torpfosten die verantwoordelijk waren, dat een zeer intensieve Partie alles hatte – nu geen Tore.

Burkardt viert comeback in ons eigen stadion

En zo ging het ook na de Pauze later. Maximilian Eggestein overleed zo’n goede positie dat het algemene verkeer en de Freiburger Führung (51.), wat geen betere gelegenheid is dan in Mainz. Silvan Widmer speelt levendig, de bal kan ook in de toekomst gespeeld worden zonder iets te leren (52.).

Na 65 minuten beleefde Mainz zijn eerste jubileummoment – maar een grote hit kende het niet. Jonathan Burkardt toonde zijn thuiscomeback en kon na 13 maanden in zijn eigen stadion genieten van de rest van zijn leven. Ook al waren er enkele fragmenten, als de partij in die tijd werd vernietigd, leken beide teams in de slotfase gescheiden te zijn.

Gregoritsch durft, maar is er geen van beiden blij mee

Maar dat is niet het geval, maar je zult je zorgen moeten maken over de andere kant – en de pechvogel – die naar Duitsland en de Piräus zum Höhenflieger zou reizen. Gregoritsch sprong van de Ball in de Strafraum glücklich op seinen linksen Fuß en met een enkele Flachschuss bezwang er twee Mainzer Verteidiger en Torhüter Daniel Batz met 1:0 der Freiburger (71.). En wie de winnaar is van Gregoritsch, zei dat Tatsache, dat was het eerste doelpunt in de Bundesliga – dat was het geval voor het Länderspiel voor het DFB-Team dat niet door Stürmer werd behaald.

Mainz blijft in Vorletzter, Freiburg auf dem Weg nach oben

Die Frage war non: Kann Mainz nochmal zurückschlagen? Onze interim-coach Jan Siewert verloor de ploeg in drie wedstrijden (één Sieg, twee Remises) niet en was ook trots op de goede wedstrijden met de kansen die deze reeks nu zou gaan afleggen. En de grote (een betere opvolger) Bemühungen zollten ihren Tribut – denn in der Schlussphase kam abgesehen von eenner guten Chance nach einer Ecke (90.+3) nicht meer veld von Mainz. Het is blieb bij de eerste Siewert-Pleite.

En hierdoor zal Rheinhessen worden bedekt door een directe toegang tot de Abstiegsplatz. De Union Berlin, een dagelijkse aangelegenheid tussen de wedstrijden van FC Bayern München, maakt geen deel uit van de oorlog, die niet zonder de gevolgen van de wedstrijden blijft. Derweil rückt Freiburg, wieder näher en de Europapokal-Plätze, staat nu achter.

Freiburg in Wolfsburg, Mainz in Keulen

De SC Freiburg is om 14. Spieltag beim VfL Wolfsburg gefordert (Samstag, 09.12.2023 om 15.30 uur). Mainz is nog een dagje mee met 1. FC Köln zu Gast (17.30 uur).

Gn De hed