Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Gratis Popcorn – De bioscoopsensatie in het Hollywood Megaplex!In de bioscooplocatie St. Pölten kunnen bezoekers bioscoopblockbusters met al hun zintuigen van dichtbij beleven in de exclusieve 4DX. Met 4DX biedt Hollywood Megaplex de toonaangevende 4D-bioscooptechnologie voor blockbusters in Oostenrijk. Directeur Mario Hueber is enthousiast: “We zijn erg trots dat we 4DX, de premiumpartner voor 4D-bioscooptechnologie in St. Pölten, aan boord hebben, zodat we onze klanten in Neder-Oostenrijk een bioscoopervaring met alle zintuigen kunnen bieden.”

De 4DX-bioscoopzaal in het Hollywood Megaplex St. Pölten biedt 84 zitplaatsen, die zijn uitgerust met speciale bioscoopstoelen en perfecte hightech apparatuur. De 4DX bioscoopstoelen beschikken over een servomotor die precieze bewegingen nabootst die aansluiten bij de actie op het scherm en de bezoeker direct integreert in de filmactie door op te tillen, kantelen, kantelen, schudden of trillen. Bovendien zorgen bijzondere omgevingsinvloeden zoals wind, water, mist, rook en zelfs bliksem voor een realistische actiesfeer. Alle zintuigen worden geprikkeld als enorme explosies, dreigende stormen, opstijgende mistwolken of een zachte zomerbries van dichtbij voelbaar zijn. Op rustigere momenten vult de geur van rozen of verse koffie de neus van de bezoeker. Op de achtergrond zorgt het professionele team van 4DX-professionals in Los Angeles, Beijing en Seoul ervoor dat de 4D-effecten perfect zijn afgestemd op de filmscènes. Je wisselt rechtstreeks ideeën uit met de producenten en regisseurs van de grote Hollywood-filmstudio’s om elke filmsequentie perfect aan te vullen met de 4D-bioscoopervaring.

“Sommige bioscopen hebben een premium aanbod van individuele bioscoopstoelen die meebewegen met de actie, maar dit staat ver af van 4D en kan niet worden vergeleken met 4DX-technologie. Dit systeem is de absolute leider op het gebied van 4D-cinema en biedt filmisch genot voor alle zintuigen”, zegt Mario Hueber. Bovendien is 4DX perfect voor een verscheidenheid aan verschillende filmgenres – van actievolle blockbusters en adembenemende avonturenfilms tot enge horrorfilms en fantastische animatiefilms. Ook concerten en documentaires kun je in 4DX op een nieuwe manier beleven.

Gratis popcorn voor NÖN-abonnees! Log eenvoudig in met uw abonnementsnummer en profiteer van de voordelen.Austria News