Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Grand Theft Auto VI-trailer lekt vroeg en kondigt release voor 2025 aan


Er was eindelijk enige opluchting voor de grote groep gamers die uitkeken naar officiële informatie over Grand Theft Auto VI, het volgende deel in de hitfranchise ontwikkeld door Rockstar Games.

Na jaren van speculatie bracht het bedrijf maandagavond een trailer van 90 seconden uit waarin stond dat de game in 2025 zou verschijnen. De zonovergoten stranden en glanzende flatgebouwen bevestigden een terugkeer naar Vice City, een zondige draai aan Miami die de franchise eerst bezocht in 2002.

Verschillende scènes van een vrouw genaamd Lucia – eerst gezien in een oranje ‘gevangene’-shirt terwijl ze in een gevangenistuin staarde en later een winkel binnenstormde met een pistool en een bandanamasker – suggereren dat de game een vrouwelijke hoofdrolspeler zal bevatten voor de eerste keer.

Sam Houser, de president van Rockstar, zei in een verklaring dat de game “de grenzen zou verleggen van wat mogelijk is in zeer meeslepende, verhaalgedreven ervaringen in de open wereld.” Rockstar weigerde interviewverzoeken over de franchise.

De commotie over het vroege promotiemateriaal – Rockstar bracht de trailer ongeveer 15 uur eerder uit dan gepland vanwege een lek – liet zien hoe een franchise die zich sinds 1997 heeft overgegeven aan gekaapte auto’s en criminele onderwerelden is uitgegroeid tot een industriegigant die bekend staat om zijn zinloze geweld en slapstick-humor.

De Grand Theft Auto VI-trailer, die is ingesteld op ‘Love Is a Long Road’ van Tom Petty, bevat zoomende speedboten en sportwagens, fladderende dollarbiljetten in een stripclub en een vrouw in netkousen die twerken op het dak van een bewegende voertuig. Verschillende scènes leunen aan bij het stereotype van de ‘Florida-man’.

Hoewel Grand Theft Auto-spellen een centraal verhaal hebben met overvallen, ontvoeringen en moorden, geven ze de speler ook de vrijheid om zo ongeveer alles te doen – of dat nu door de straten cruisen, naar de radio luisteren of raketwerpers op politieauto’s schieten. Eerdere games speelden zich af in versies van New York en Zuid-Californië.

Van Grand Theft Auto V zijn sinds de release in 2013 ongeveer 190 miljoen exemplaren verkocht op de computer en op verschillende consolegeneraties.

Dat spel heeft zichzelf langer volgehouden dan eerdere iteraties dankzij een online versie met frequente updates, multiplayer-avonturen en microtransacties die spelers voordelen bieden in ruil voor echte dollars. Analisten schatten dat Grand Theft Auto Online in het meest recente fiscale jaar van het bedrijf bijna $ 500 miljoen heeft gegenereerd.

De belangstelling voor stukjes over Grand Theft Auto VI is al weken groot nadat Bloomberg meldde dat er in december een aankondiging zou komen. Er ontstond een pandemonium op TikTok toen iemand iets uploadde dat zeven seconden verwijderd leek van de nieuwe game. (De originele video werd snel van het platform verwijderd.)

In september zei Rockstar, eigendom van Take-Two Interactive, dat het een “netwerkinbraak‘, waardoor bijna 50 minuten aan beeldmateriaal van Grand Theft Auto VI online werd gelekt.Gn En Head