Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Glättegefahr am Montag im NRW-Berufsverkehr – Nachrichten – WDR – Nachrichten


Ben Sonntagnachmittag kommt nieuwe Schnee. Deze wolken verschijnen om 16 uur in België. Ze zijn in het buitenland en ‘s nachts in het noordelijke deel van NRW te zien: voor alles in het Münsterland en in het Ruhrgebied. Etwas Schnee kan nog steeds in het Sauerland.

Ben Montag Glättegefahr in Berufsverkehr

Tijdens de wintermaanden kunt u overal in het Münsterland genieten van de sneeuw en de nacht. In heel NRW is het mogelijk om glätte te nuttigen. Er is een probleem met de lage WDR-wettelijke redaktie die niet is opgelost.

Er werden op dit punt meer kritische opmerkingen gemaakt: de wolken die uit België en Nederland komen, kunnen afkomstig zijn van regen. En na regen durfden ze weer te vertrekken. In Oost-Westfalen etwa 1, im Rheinland 4 Grad erreicht. Dauerfrost met -3 tot 0 Graden is overhalb van etwa 600 Metern.

Die andere Aussichten

De dienst is nat van sneeuw en regen, in de hogere bergen in de sneeuw. Wieder is überall in NRW Glättegefahr van 2 tot 6 Grad.

De eerste regen komt immers – in de Oost-Westfalen Schneeregen en in de Hochsauerland (Winterberg) Schnee. In de lof van de dagen zijn ze trockener – hier en dat zegt zichzelf in de zon. In het Rijnland liggen deze temperaturen tussen de 1 en 6 graden.

Polarlighter over NRW

De winterhoed NRW am Freitagabend ein besonderes Phänomen beschermt. Mensen in het land kunnen Polar Lights ervaren – nuchter en Cloud Lücken gab.

Unsere Quellen:

  • WDR-Wetterredaktion
  • ARD-Wetterkompetenzzentrum
  • Nachrichtenagentur dpa

Aktuelle Wetter-Merichte bieten gaan in de WDR-Hörfunknachrichten.

Gn De hed