Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Gladbach in Live Ticker! Borussia in DFB-Pokal tegen Wolfsburg


Engelse Week voor Borussia – en een nieuw thuisspel!

Sindsdien zijn er twee maanden verstreken sinds Borussia Mönchengladbach onaangetast bleef – deze series werden ook versterkt in de DFB-Pokal. Am Dienstag (5. Dezember 2023, 20.45 uur) empfängt Gladbach de VfL Wolfsburg.

Damit ontmoet elkaar zo nu en dan tijdens hun verblijf in de loop van de afgelopen 16 dagen – en vecht om een ​​plek in de viervoudige finale. Dit is het eindresultaat van de Pokalfinale van 1995.

Gladbach tegen Wolfsburg: Alle informatie over DFB-Pokal-Duell im Ticker

20:00: De meldingsinformatie voor de partij wordt vervolgens gebruikt door de Ticker-Tool.

19.55 uur: Bastian Dankert is de Schiedsrichter van de Partij.

19.50 uur: De sterrenelf van de gasten:

Casteels – Maehle, Lacroix, Zesinger, Jenz, Rogerio – Vranckx, Gerhardt, Arnold – Tomas, Wind

Die Ersatzspieler: Pervan (ETW), Fischer, Cozza, Paredes, Cerny, Svanberg, Kaminski, Majer, Cerny

19.49 uur: Damit ziet Borussia nooit op dezelfde dag in de wedstrijd. Vier wissels voor: Friedrich, Koné, Neuhaus en Ngoumou zitten op de bank, die blij zullen zijn met de Weigl en Cvancara, maar ook met Kramer en Chiarodia, zowel eerst als vooral onder Seoane van Begin en later, in die eerste Elf.

19.47 uur: Borussias Ersatzspieler: Olschowsky (ETW), Friedrich, Koné, Neuhaus, Herrmann, Ngoumou, Hack, Borges Sanches, Ranos

19.45 uur: Dat is de Borussia Star Elf:

Moritz Nicolas – Joe Scally, Nico Elvedi, Fabio Chiarodia – Franck Honorat, Luca Netz – Julian Weigl, Rocco Reitz, Christoph Kramer – Alassane Plea, Tomas Cvancara

17.25 uur: Ik concentreer me op mijn gedachten op hun gedachten, opvattingen en ervaringen: is het mogelijk om me te verhouden tot Hoffenheim-Spiel wieder Rückkehrer? Dit is een mogelijke Borussia-match voor de Pokal-Echfinale:

Moritz Nicolas – Joe Scally, Nico Elvedi, Max Wöber – Franck Honorat, Luca Netz – Christoph Kramer, Rocco Reitz, Manu Koné – Alassane Plea, Tomas Cvancara

17.20 uur: Sommige mensen moeten Gerardo Seoane in de Tag voor het Pokalspiel hebben, noch onbeantwoord lassen. Spannender is echter de eindpresentatie, die om 19.45 uur begint tijdens de avond van de Live Ticker.

Montag, 4. Dezember

12.47 uur: Dat is wat er daarna gebeurde, die persconferentie is iets dat is gebeurd.

12.45 uur: “Schon tegen Hoffenheim war die Physis ein Thema. Wolfsburg heeft met Jonas Wind een geweldige speler en is welkom met hun ruggen. We moeten vooral voorzichtig zijn als we samen naar de flanken kijken en over een goede set vaardigheden beschikken om mee te spelen en een goede instelling hebben, zodat we hier de fysieke kwaliteiten van de Wolfsburger kunnen zien.

12.43 uur: Seoane über Fabio Chiarodia: „We hebben twee vrienden bij de Monate, we kunnen hierheen komen en een team hebben om aan te werken. Er zit veel schrijftalent en talent achter de bal en er is een zeer getalenteerde speler. In de Spielauflösung zijn er goede acties in Hoffenheim, in de Box in Zweikampf is er een sterk verbeteringspotentieel. Fabio heeft misschien een goede inzinking. Als we daar zouden spelen, zou ik er blij mee zijn. “Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit absoluut superieur is.”

12.41 uur: In het competitiespel is er een zekere efficiëntie die belangrijk was voor de belegering. Zur zweiten Halbzeit habe man zu Begin nicht consequent. Über individuele acties en persoonlijke momenten mochten nooit vergeten worden. Zodat er een beter evenwicht tot stand kan komen.

12.39 uur: Over de Möglichkeit, in Pokal etwas Blechernes mitzunehmen: „Wir wollen uns Schritt für Schritt entwickeln und auf unserem Weg bleiben. Als we het verwijderen, zullen we hier graag wonen en genieten van onze ervaringen. Der Fokus liegt morgen. “Wij zijn uiteraard blij met onze eigen voerbakken.”

12.37 uur: “Het is een goed leven, we zijn een man die bereid is een leuke tijd te hebben en een positieve ervaring heeft. Het is leuk om een ​​muziekstukje te hebben, maar je kunt er ook van genieten, en dat is een spel waar je niet mee kunt spelen. Als u nietig bent, krijgen we een nieuw herstel. Morgen krijgen we een extreem hoog commandoniveau, dus Seoane over de komende Pokal-Gegner, tegen Borussia voor een paar weken, noch in de League met een 4:0 overwinning.

12.35 uur: Met Marvin Friedrich ervaar je het ritme. Het spelplezier in Hoffenheim heeft niet altijd de gewenste compactheid. Deze punkers zijn geschikt voor het Pokal-Spiel-spel. Vom Willen en von der Energie war der Coach zwoegden, maar ik ben tactisch Bereich daar Verbesserungspotenzial.

12.33 uur: “Ik denk dat Chris Kramer altijd goede dagelijkse ervaringen heeft, vooral in zijn wedstrijden, en met zijn ervaring zal hij tijd doorbrengen. Er hat Teile der Vorbereitung verpasst, die es nun nachzuholen schreeuwt. Maar naast deze training is het ook bij de Rhythmus gekomen. Er is een optie voor die games”, zegt Seoane over Christoph Kramer en een mogelijke ervaring.

12.31 uur: Het eerste deel drukt de langdurige persoonlijkheid van Hoffenheim-Spiel uit. Is het morgen fit? Seoane dazu: “Es hat sich kein Spieler zuätzlich verletzt am Samstag. Als Julian Weigl, Maximilian Wöber en Tomas Cvancara blij zijn, zijn ze morgen fit. We moeten de Abschluss-training abwarten volgen. Het is veilig om te zeggen dat de scheiding morgen als eerste zal plaatsvinden.”

12.30 uur: Trainer Gerardo Seoane is geraakt. De persconferentie begint.

11.55 uur: Af en toe breekt het hele ding los! Van wie is dat personeel Lage? Dazu geeft Seoane vanaf 12.30 uur aan, een stelle gibt die de Live-Ticker heeft gewohnt.

09.45 uur: De persconferentie begint bij aanvang van de installatie vóór het einde van de dag om 12.30 uur. De belangrijkste zijn degenen die in GladbachLIVE Ticker wonen.

09.43 uur: Dit betekent dat we altijd een persoonlijke focus op de situatie zullen hebben: Na drie gratis bezoeken aan onze games en de kijkervaring van Nico Elvedi, zullen we je voorzien van wat feedback.

9.40 uur: Nu 43 dagen na het bezoek aan Hoffenheim wordt het straks mooi. Gerardo Seoane presenteert zichzelf op maandag (4 december 2023) onder de leden van journalisten en journalisten.

Gn DE Sports