Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Gladbach: Gerardo Seoane heeft het naar zijn zin met drie sterren in de DFB-Pokal | Sport


Het is dan een natte dag!

Vor dem Pokalspiel tegen Wolfsburg (morgen, 20.45 uur/Sky en ARD) plaagt Borussia grote Verletzungssorgen. Beide drie sterren tonen een klein aanzicht.

Max Wöber, Julian Weigl en Tomas Cvancara kwamen erachter

Zumindest bij Max Wöber (25/krank), Julian Weigl (27/Zerrung) en Tomas Cvancara (23/muskuläre Probleme) versprüht Gladbach Coach Gerardo Seoane (45) Optimisme, dat is wat je in het kader kunt doen.

Seoane: “Als Max, Julian en Tomas een bisschen Hoffnung hebben, is dat het dan. Wir warten das Abschlusstraining ab. Wij zijn er om jullie als trainersteam te helpen met een commitment, een geduldonderzoek, om duidelijkheid te scheppen.”

Max Wöber was ziek in Hoffenheim, zou in zijn basiselftal in de DFB-Pokal in Wolfsburg kunnen zitten

Max Wöber was ziek in Hoffenheim, zou in zijn basiselftal in de DFB-Pokal in Wolfsburg kunnen zitten

Foto: Borussia Mönchengladbach via Getty Images

De Österreicher hat aus dem Trio die größten Chancen. Voor alle topspelers van Wolfsburg is Jonas Wind een Borussia en een sterke Abräumer in de verdediging van “Warrior-Wöber”. Sowohl Marvin Friedrich (27) en Youngster Fabio Chiarodia (18) zijn tegelijkertijd met Hoffenheim’s Sturmkante Wout Weghorst Probleme, stunden bij Wöbers Ausfall aber bereit, sagte Seoane.

Eén spel is heel leuk Bayerns transferplan voor de winter!

Bayerns transferplan voor de winter!

Quelle: BILD

Friedrich stond in Hoffenheim terwijl hij zijn overwinning in de Saison in de Startelf vierde en met groot succes tijdens de eerste belegering. In de BILD-Nachfrage zegt u over de Leistung en het Zusammenspiel der umgebauten Abwehr: „Bei Marvin hat man spürt, dess er is een mooie Zeit nicht gespielt hat, dat is normaal. Man hat spürt, dat Max en später op Nico gefehlt hebben. Aber ich war zfrieden, wie die gesamte Mannschaft hat.”

Seoane reageert nogal kritisch: “Deze Abstände waren erg groot. Omdat Wolfsburg in de smallere lijnen aanwezig moet zijn, zullen wij op de bal drukken.”

Gegen de lainintensieve Mannschaft der League (802 intensieve wedstrijden voor het spel) en Borussia (658 intensieve wedstrijden voor het spel) vereisen geen dagelijkse activiteiten, zodat ze games kunnen blijven spelen – en games kunnen blijven spelen.

Ansonsten droht den Gladbachern, overleden 1,7248 miljoen. Euro voor de Einzug-ins Pokal-Viertellingsfinale tijdens de Lappen zu…

Gn DE Sports