Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

George Santos maakt een Cameo-account aan na de uitzetting van het Huis


ALBANY, NY (AP) — George Santos heeft al een nieuw optreden.

Het voormalige congreslid, vers van zijn verleden uitzetting vorige weekheeft een Cameo-account aangemaakt waar het publiek kan betalen voor een gepersonaliseerde videoboodschap.

Screenshots van zijn account — met de biografie “Voormalig congres ‘Icon’!” – begon zich maandagochtend online te verspreiden. Tegen de middag plaatsten gebruikers, waaronder verschillende wetgevers, clips van Santos die advies gaf, kusjes uitdeelde en opmerkingen maakte over Botox.

“Schiet op met de haters. De haters gaan haten”, zei hij in een van de gesprekken videos gedeeld door senator Megan Hunt, staatssecretaris van Nebraska. “Kijk, ze kunnen me uit het Congres schoppen, maar ze kunnen mijn goede humeur of mijn meer dan levensgrote persoonlijkheid niet wegnemen, noch mijn goede trouw en de absolute trots die ik heb voor alles wat ik heb gedaan.”

De prijs voor een gepersonaliseerde video van Santos begon bij $75 en liep maandagavond op tot $200. Hij verkoopt ook sms-berichten voor $ 10.

Santos stuurde maandag niet onmiddellijk een voicemail terug met het verzoek om commentaar, maar voegde een link naar het Cameo-account toe aan zijn persoonlijke account op X, voorheen bekend als Twitter.

Vorige week was Santos dat ook verbannen uit het Huis van Afgevaardigden na een door schandalen geteisterde ambtstermijn in het Congres en een dreigend strafproces. Hij is pas het zesde lid in de geschiedenis van de kamer dat door collega’s wordt afgezet.

Dagen later leek hij opgewekt te zijn en te glimlachen verteld een andere Cameo-gebruiker: “Weet je, Botox houdt je jong, fillers houden je mollig.”

De video’s markeren de laatste bizarre wending voor Santos, een ooit opkomende Republikein die een district in New York omdraaide, maar wiens levensverhaal onmiddellijk begon te ontrafelen toen hij in de schijnwerpers kwam.

Uit rapporten blijkt dat hij heeft gelogen over onder meer zijn joodse afkomst, een carrière bij de beste Wall Street-firma’s en een universitair diploma.

Toen kwam er een uitgebreide federale aanklacht waarin hij ervan wordt beschuldigd de identiteit van donoren te hebben gestolen en hun creditcards te hebben gebruikt om tienduizenden dollars aan ongeoorloofde afschrijvingen te doen, en een deel van het geld naar zijn persoonlijke bankrekening te hebben overgemaakt.

Santos heeft onschuldig gepleit en heeft een proces gepland voor volgend jaar.Gn En Head