Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Geldanlage in Duitsland: Schockierende Statistiken


Was zo iemand bereid veel aandacht te besteden aan het geld in zijn land, in aanwezigheid van de Bundeskanzler die graag geld van zijn spaarrekening zou ontvangen? Deze volgen Zahlen verdeutlichen das complizierte Verhältnis der Deutschen zu einer rentablen Geldanlage.

Knapp 6.000 Euro Aktienvermögen pro Kopf

Laut Statista bracht in 2022 de particuliere bevolking naar de Haushalte in Duitsland met een macht van 485 miljard. Euro. Dat klinkt als een geweldige maaltijd! Maar ik richt deze Zahl op de dood van 84 miljoen. Einwohner Deutschlands verdient een vergoeding van slechts 5.773 Euro per kopf. De duurzame Duitse lak overschrijdt ook nog eens minder dan 6.000 euro aan vermogen.

BLACK FRIDAY: DIE BESTEN SONDERANGEBOTE DES JAHRES WARTEN AUF DICH!

Tijd voor behandeling Tijd: Wertvolle Bundels met historische Rabatten.
Fundierte Aktienemmpfehlungen von Aktienwelt360, dus dat is niet zo leuk.

Jetzt zuschlagen

Niemand is in het Investeringsfonds geïnvesteerd in Geld, de mens komt altijd met 17.000 Euro Assets pro Kopf. De gemiddelde duur viel niedriger lie – schließlich legen gemäß dem Deutschen Aktieninstitut emptylich im Year 2022 emptylich 12,9 Mio. Deutsche ihr Geld in Aktien, ETF’s en Aktienfonds an.

Een ander verhaal over het licht, wie wenigsche Bürger en der Börse investeert. De belegging in activa, activa en ETF’s belegd in activa eind 2022 (1,4 miljard euro) zal er waarschijnlijk toe leiden dat ruim 50% van de activa Appel zu buy (marktkapitalisatie: 2,7 miljard euro).

Girokonto en Sparbuch sinds trotz hoher Inflation die beliebstromen Geldanlagen

Maar wie helpen deze Deutschen ihr Geld stattdessen? Het Antwort op deze Frage is een paar jaar geleden: Auf dem Girokonto en dem Sparbuch. Im Frühjahr 2023 fragment van het Verband der Privateen Bausparkassen deutsche Privatanleger danach, wie zijn geld anlegen. De meest geloofwaardige Geldanlagen waren das Girokonto (38%) gevolgd door Sparbuch (33%).

Als het licht is wat een probleem is, riskeer je risico’s op de Duitse duur bij de Geldanlage. Als de inflatie boven de 7% uitkomt, wordt verwacht dat de Girokonto en de besparingen in het grootste deel van het jaar 0% zullen zijn. De overspitz-vorm verliest de durchschnittliche Deutsche ook nog eens 7% per jaar, als de risico’s stijgen, terwijl andere kapitaalmarktoriëntaties Geldanlagen een positieve reële rente opleveren. Houd er rekening mee dat de statistieken accuraat zijn, met een lang zicht op de daadwerkelijk gegenereerde resultaten, wat betekent dat de reserveonderdelen niet in de herfst worden opgenomen.

Grund all Übels: Mangelhafte Finanzbildung

Wie kan dat signaleren? Die meisten Menschen sind schließlich nicht dumm. Aber leider in financiële zaken ongebildet. De volgende statistieken zijn beschikbaar: 90% van de Duitse klanten is van mening dat financiering via banken en spaarrekeningen binnenkort mogelijk zal zijn, en zij zullen waarschijnlijk in staat zijn om te gaan met de financiële problemen die gepaard gaan met hun beleggingen (Quelle: Deutsches Institut voor Altersvorsorge). Laut een OESO-studie over financiële beelden uit het jaar 2022 kan 34% van de Duitse investeringen naar zinseszinseffect nicht worten.

Het is mooi, het is beter om te onthouden dat het goed is gegaan. Schließlich in der Schule in de meisten Fallen keine Finanzbildung vermittelt and auch de Politik und große Teile der Medienlandschaft helfen in meinen Augen, de Deutschen and aretable Geldanlagen heranzuführen.

Een enkele glimp laat echter zien: meer jongeren in Duitsland zijn altijd geïnteresseerd in deze actie. De Anzahl der Aktiensparer im Alter von 14 tot 29 jaar heeft het Duitse Aktieninstituut gewonnen met 40% van 2,1 Mio. een. Ze zijn open voor het publiek, dit is een langdurige relatie in acties of ETF’s, aangezien ze vol zijn en begrijpen dat 62% van dit beleid zal resulteren in toekomstige actie. De Altersgruppe van 50 tot 65 jaar ligt op 38% leeg van de immunisatie van de Aktienrente. Ik ben erg optimistisch, zodat het geld in Duitsland snel kan worden verbeterd.

3603b817c9964fa8a4df163e5ac7b692

Hoe bereidt u zich voor op de laatste bullmarkt? Zo ja, wie zou dan nog meer investeerders in een toekomstige fase willen zien die aanzienlijke rendementen kunnen behalen en zich ook bewust zijn van de marktprestaties? Dat is geen signaal. Met de Tips en Tricks van de Aktienwelt360 profiteert u van de best mogelijke resultaten. Wij vertellen je nu dat we drie acties hebben, dus we kunnen meteen aan de slag!

Klik hier om het bericht te lezen dat u gratis gaat lezen.


Hendrik Vanheiden is eigenaar van Aktien von Apple. Aktienwelt360 empfiehlt Aktien von Apple.

Gn DE bus