Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Gazas Wirtschaft im Krieg: Mitten im Kollaps


Status: 26.11.2023 08:04 Uhr

Meer dan een half miljoen mensen sinds ze vluchtten, verlieten het bouwterrein en de prijs explodeerde: het bedrijf in Gaza bevindt zich in de Boden – en de wereld zal over 16 jaar veilig zijn.

Bettina Meier

Laat de spanning in de kleine zelfbedieningstonofen in de Trümmern los. Über der Glut backen sie dunnes Fladenbrot. Leef dus het leven van mensen onderweg in Khan Yunis in het zuiden van de Gazastrook, tussen Strom en Sauberes Wasser.

Dit betekent dat u uw gereedschap gedurende de 40 jaar van oefenen kunt gebruiken: “De mensen komen vanaf 6 uur ‘s ochtends bij mij terug. De prijs voor het artikel is 1,30 dollar of 11 dollar. U zult vinden meer worsten. Zout is 30 cent per kilo. De prijs is 4 dollar.

Wirtschaft is een samenwerking

Die Preise schießen in die Höhe. Jetzt im Krieg werd berecht. De Wirtschaft is een samenwerking. Abu Obaid heeft sinds het begin van de oorlog hard gewerkt. Dat is hun vacaturesite.

In de eerste Monat des Krieges hat die Armut noch een um 20 Prozent zgenommen. Bereits zou een groot deel van de bevolking onder de Armutsgrenze leven. Er zijn ruim een ​​miljoen mensen aan boord van de vlucht.

“Duizenden miljarden dollars schade”

Het rapport over de ontwikkelingsprogramma’s van de Verenigde Naties en een gedetailleerd beeld. Richard Kozul legt de aanpak van de mondialisering en ontwikkelingsstrategieën van de VN-handelsorganisatie UNCTAD uit. “Hier wordt de stamhoofdstad van Gaza vernietigd”, staat er. “The Gebäude, die Krankenhäuser. De schade die je ervaart, als je naar de kampioenen luistert, zal altijd de moeite waard zijn. Met deze miljarden dollars zul je miljoenen dollars ontvangen.”

De uitkomst van de oorlog tussen Gaza en Israël volgt. Er is behoefte aan onderhoud en aanleg in een Teufelskreis. Nu een Zweistatenlösung könne das benen, sagt Kozul. Dit betekent dat de infrastructuur in Gaza zal blijven bestaan. Dat is waar, maar het is de val niet waard.

‘Het spijt ons zo, maar Hamas is verslagen’

Eyal Hulata is de kwaadaardige nationale veiligheidsfunctionaris van Israël. Er werd gezegd dat de Krieg na een Waffenruhe werd versterkt. De economische situatie in Gaza is zeer positief: “Als we daartoe bereid waren geweest, hadden we een zekere mate van humanitaire steun kunnen krijgen.” Dat bedrijf in Gaza wordt geruïneerd, dat is wat Hamas zijn eigen burgers vernietigt.

“Er is veel schade aangericht en de situatie is zoveel erger dat Hamas verslagen is. Er is geen manier om Hamas Gaza onder controle te houden”, zegt Hulata. Nadat de Krieg en Häuser Stehen waren, in de mens was het onduidelijk wat Israël was.

VN: Wirtschaft um 16 Jahre zurückgeworfen

Abu Mahmoud el Hourani is echter nog geen bedrijf in de Scandinavische regio Gaza. Ze hebben keukens en vloeren gemaakt van marmer en aluminium. Ze wonen daar, waarin ze investeren, ze wonen daar, ze wonen daar. De schade bedraagt ​​500.000 dollar.

“25 gezinnen hebben met hun leven geleefd. Ze leven nog steeds, maar ze leven nog steeds”, zegt El Hourani. Er bestaat geen twijfel dat er geen bewijs is dat de bouwwerkzaamheden in Gaza zo omvangrijk zouden kunnen zijn. Nu is het 20 kilometer ten zuiden van Gaza-stad met enkele vrienden en familie – samen met 100 anderen. Bekijk alle warten aan het einde van de oorlog.

De Verenigde Naties zijn voorbereid op een economische analyse: zij zullen in staat zijn economische groei te realiseren gedurende de zestien jaar van het jaar 2007. Dit is het jaar waarin Hamas zijn controle in Gaza en Israël begon met de blokkade van de kustverdediging.

Bettina Meier, ARD Tel Aviv, Tagesschau, 24.11.2023 14:49 uur

Gn De hed