Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Gambischer ex-soldaat voor Morde zu lebenslanger Haft verurteilt


Status: 30-11-2023 21:17 uur

Der ehemalige Soldat Bai L. uit Gambia heeft lebenslang in Haft. Dat is het Oberlandesgericht Celle heute entschieden. L. oorlog wegverbrechen tegen de menselijke, mordes en verzuchtten Mordes angeklagt.

Het vonnis verklaarde de 48-jährigen schuldig in alle belangen. Met de Urteil volgt die Richter dem Antrag der Bundesanwaltschaft. De Verteidigung haatte auf Freispruch-plädiert, de 48-jarige Bai L. haatte de vorige strijd. L. oorlog werd gelanceerd in 2003 en 2006 als Fahrer van de sogenannten “Junglers” tätig – een Sondereinheit der gambischen Streitkräfte. In die dagen zullen er drie Mordanschlägen im Auftrag des Damigen Präsidenten Yahya Jammeh zijn die gewesen zijn – beiner der Taten starb een regierungskritischer Journalist. Das Urteil is niet legaal.

Duitsland ziet er een betere haven voor Kriegsverbrecher

Het proces in Celle werd gevolgd door een terechtzitting die de eerste ervaring was met een goed begrip van het recht. Sinds april 2022 wonen we in Hannover en leven we in 2021. Wer Penalties zeggen dat de rechten van het volk verboden zijn, de macht zelf is ook strafbaar in Duitsland, zelfs als de wetten in Australië strafbaar zijn – dus hetzelfde principe van de wereldwet, dat het Duitse strafrecht niet gelegaliseerd is. “Duitsland zendt een signaal met zijn eigen signaal, zodat de Duitse autoriteiten verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun strafrechtelijke verdediging, en dat hun mensenrechten, mensenrechten en strafrechtelijke verdediging zullen worden nageleefd”, aldus mensenrechtenexpert Whitney-Martina Nosakhar. in het geval van Prozessauftakt.

Dit thema in het programma:
NDR Fernsehen | Hallo Nedersaksen | 30.11.2023 | 19.30 uur

Gn De hed