Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Führerschein-hervorming: Was de EU voor Fahranfänger und Senioren fabriek – Nachrichten


Welke informatie ligt er voor de fahranfänger op de Tisch?

De Gesetzentwurfür Fahranfänger ziet een Menge Einschränkungen vor. Dus los Führerschein-Neulinge in de eerste twee jaar van de Führerscheinerwerb nu op met een snelheid van 90 km/u.

Zie de volgende stappen voor nieuwe ontwikkelingen:

  • Nachtverbod in de eerste twee jaar tussen 0 en 6 uur
  • Na twee jaar testen, nieuwe praktijk
  • Wegval van de beginnende Fahrens-möglich
  • Auto darf nicht schwerer als 1,8 tonnen signaal – derzeit sind es 3,5 tonnen

Werd het bij Steuer voor senioren geplant?

Na een verandering ten opzichte van 75 jaar geleden KfZ-Versicherungen statistisch gezien das Unfallrisiko deutlich an. De EU zal zeker de toekomst van de mens blijven reguleren. Ik vind het belangrijk dat er een Europese Unie is die verantwoordelijk is voor het succes van de Führerscheine.

Mensen ouder dan 60 jaar kunnen dus een persoonlijke gezondheidscheck laten doen. Het beste van alles is dat ik meer plezier heb. Senioren ouder dan 70 jaar beleven met gemak alle leuke levensjaren. Na een levensduur van 80 jaar is dit de toekomst van de toekomst.

Degenen die bereid zijn om op hun eigen manier te lassen, moeten over een zelfvoorzienende laservaring beschikken. In deze landen vereisen Finland, Zweden, Denemarken of Portugal allemaal strengere regels met betrekking tot de Führerschein-Erneuerung.

Gn De hed