Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Frittenfett: Regierung erlaubt Diesel aus reinem Frittenfett – Wirtschaft


Autofahrer in Deutschland kan diesel tanken, voor 100 procent uit Altspeiseölen met Frittenfett-registratie. De sogenannten paraffinischen Dieselkraftstoffe zijn nu ook als Reinkraftstof zugelassen, onderdeel van het Bundesumweltministerium na een Kabinettsbeschluss am Mittwoch mit. Deze zijn gemaakt van afvalstoffen en afvalstoffen op basis van aardgas. De producten kunnen worden gebruikt voor de productie van de teruggewonnen dieselbrandstof. Er werd een begin gemaakt met de ontwikkeling van de resultaten die nu in de 100-prozentiger Konzentration plaatsvonden.

Niet alle auto’s konden echter op pure dieselbrandstof rijden. “Voor de schade veroorzaakt door het niet vermijden van brandstof is het verplicht om de nieuwe Regeling Tanks, Klanten en Klanten te informeren”, aldus het Ministerium. Dit betekent dat de bishery voor de paraffineproductie van dieselbrandstof uit fossielen is vermeden, zodat de klimaatverandering wordt vermeden. FDP-politicus Judith Skudelny is blij met het besluit. “Het is volkomen duidelijk: we zullen 100 materialen van goede kwaliteit hebben”, zei hij. “Het is mogelijk om klimaatneutraal verkeer in de verkeersstroom te houden.”

In de tussentijd kunt u uw Autofahrer flächendeckend Kraftstoff aus Frittenfett tanken. Het Ministerium mahte, dat is nu een beperkt aantal mensen. Altspielsöle – geniet van onze gastronomie – wij zijn u graag van dienst als goede reisgenoot. Deze Menge hadden niet in de steigers kunnen staan. Skudelny hangt op de Weltmarkt. “Het is logisch dat we graag onze eigen middelen willen gebruiken, en het wordt een internationale grote raffinaderij.”

Gn De hed