Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Formeel 1: Perez-Hammer endgültig? Red Bull met Eindringlichen Worten


Wat is de basis voor een achterspoorrapport voor Sergio Perez in de Form 1? Dit begint met twee belegeringen voor de Mexicanen, daarna zullen ze volledig worden voltooid en zullen ze altijd sterk en sterk zijn in de kritiek.

Maar het einde van het seizoen is de Red Bull Pilot die aanwezig zal zijn en de Vize-Weltmeisterschaft zal presenteren in de Formel 1 achter Team College Max Verstappen. De Red Bull bevindt zich nog steeds aan het einde van de ring.

Formeel 1: Perez-Hammer endgültig?

In de verloren weken en maanden was er altijd wel iemand die Sergio Perez bekritiseerde. Viele Formel-1-Experten glaubten sogar eeninem Rausschmiss bij Red Bull. Ook was het mogelijk om er een bijzonder spektakel van te maken. En Perez zelf is een beetje goed in Leistungen.


Ook interessant: Formeel 1: Hammer-Comeback officieel! Ex-piloot klimt in de auto


Er wordt gezegd dat alles verantwoordelijk is voor hun Red Bull-coureurs. Motorsportchef Helmut Marko en teamchef Christian Horner zijn tot eind 2024 altijd op zoek naar Perez. Een trennung sterft het österreichische team nicht.

Dat geldt ook voor de Vize-Weltmeisterschaft van het Mexicaanse volk. Nach seiner Formkrise zei daar in de verloren Rennen goede Leistungen. Geniet van je homerun in Mexico met een catastrofe. Ze waren er in twee races op vier plekken en in Las Vegas stonden ze achter Verstappen en Leclerc Dritter.

Red Bull met duidelijkere Ansage

Damit is Perez in de FAhrerwertung der Formel 1 nicht meer van Lewis Hamilton een van de Red-Bull-Piloten nog steeds niet. Die Freude ist beim Weltmeisterteam deshalb sehr groß – voor alles over de comeback van Perez. “Er is een Grand Prix volbracht”, aldus teamchef Horner. “Seine Pace war von Anfang an auf der Höhe und in den Zweiten two Runnen hat there seine Form wirklich wiedergefunden.”

Degenen die belangrijk zijn voor de World Meisterschaft van het RB-team zijn de auteurs van Helmut Marko. “Ik bedoel, ik zal elf Wereldkampioenschappen hebben gewonnen, maar ik zal niet investeren in P1 of P2. De oorlog om onze netheid was een gelukkige ervaring, dus in de Oostenrijkse regio.


Meer nieuws voor nu:


Sinds Perez hier kwam toen ik in de RB Cockpit zat, is het nu meer dan de moeite waard om te zien. Niettemin zeiden ze dat de wortels van de relatie ook veranderden, omdat de Erwartungen weiterhin werden geboren. Er kunnen discussies plaatsvinden over een discussie in de volgende jaren die we hebben meegemaakt.

Gn DE Sports