Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Fluch hat zugeschlagen: „Sommerhaus“-Paar gibt Trennung bekannt


  1. tz
  2. TV

Na acht Staffeln „Sommerhaus der Stars“ haben schon eeninige Promi-Beziehungen ain jähes End gefunden. Dat zijn de laatste paar keer.

Bocholt – Een echtpaar dat samenwoonde tijdens het personeel van “Sommerhouse of the Stars” werd bereikt: Maurice Dziwak (25) en Ricarda Raatz (31) konden niet meer te weten komen over hun bezoek. Het is nog steeds zo: het “Sommer House”-fluchhoedje zugeschlagen.

„Sommerhouse of the Stars“-Fluch: Dieses Paarkracht is de Trennung bekannt

In het ‘Sommerhouse of the Stars’ is er een drama dat altijd aanwezig is – in Tabel 8 is het een kwestie van grote intensiteit in de serie: Walentina Doronina (23) en Can Kaplan (27) zijn aanwezig met Luigi “Gigi” Birofio, de zus van wie het management verloor. Daraufhin moet sterven en Gigis-partner in Dana Feist (26) in Villa. Offenbar hatten die Ereignisse aus der „Sommerhaus“-Zeit Konsequenzen: Dana en Gigi zijn in zichzelf gegroeid.

Al het belangrijke nieuws uit de publieks- en tv-wereld kan ook op WhatsApp-kanalen worden geabonneerd.

Gegenüber RTL is gebaseerd op Danas Management en daarom hebben wij beiden stappen gezet. Rekening houden met de liefde die je er misschien mee hebt, kan nog niet – het is ook anders dan een andere ervaring. Het management na Dana is betrokken – op sociale media sinds alle Pärchenbilder gelöscht. Damit is allebei een paar mensen op de lange lijst van het “Sommerhaus”-Teilnehmer, die samen hebben gewoond.

Neben Gigi en Dana: Diese „Sommerhaus der Stars“- Koppel sinds hun verloving

Angelina Heger en Rocco Stark
Xenia Prinzessin von Sachsen en Rajab Hassan
Chris Topperwien en Magey Kalle
Helena Fürst en Ennesto Monte
Nico Schwanz en Saskia Atzerodt
Martin Semmelrogge en Sonja
Aurelio Savina en Lisa Freidinger
Bert Wollersheim en Bobby Anne Baker
Micaela Schäfer en Felix Steiner
Patricia Blanco en Nico Gollnick
Elena Miras en Mike Heiter
Yeliz Koc en Johannes Haller
Benjamin Boyce en Kate Merlan
Willi en Jasmin Herren
Andrej Mangold en Jennifer Lange
Georgina Fleur en Kubilay Özdemir
Eva Benetatou en Chris Broy
Peter Klein en Iris Klein
Lars Steinhöfel en Dominik Schmitt
Stephan “Steff” Jerkel en Peggy Jerofke
Mike Cees en Michelle Monballijn
Katharina Hambüchen en Eric Sindermann
Diogo Sangre en Vanessa Mariposa
Patrick Romer en Antonia Hemmer
Marcel Dähne en Lisa-Marie Weinberger
Maurice Dziwak en Ricarda Raatz

Nach Trennung: Dana Feist woont in de grimmige Netz

Als je er goed naar kijkt, is het niet helemaal duidelijk – het is duidelijk dat het in de toekomst beter is dan Dana Instagram-Verhaal Schonmal Bezug auf die Gescheiterte Beziehung genommen. “Gott zei: Dieses Jahr heeft een sterke macht gekregen. Ik heb tenslotte een geweldige tijd gehad, postet sie – und hat offenbar vor, das Best in der Gezen Situation zu machen. Gigi is nooit wedergeboren.

Entertainment Themen der Woche KW44 Entertainment Beelden van de Tages Reality-TV-ster Luigi Gigi Birofio met partner in Dana.
Luigi “Gigi” Birofio en Dana Feist woonden in het “Zomerhuis van de Sterren” – met hun succesverhalen. ©IMAGO/Christoph Hardt

Er wordt gezegd dat alles een prachtige ervaring is na “The Summer House of the Stars”. Pia Tillmann (35) en Zico Banach (32) hebben genoten van hun ervaring met de Staffelinformatie. Op de Wiedersehensshow zal er een nieuw “Sommerhaus” koppel achterblijven en zal er een baby beschikbaar zijn. Verwende Quellen: rtl.de

Gn DE enter