Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Feuerpauze in Gaza-Krieg in Kraft


Status: 24.11.2023 07:02 Uhr

De twee Israël en de Hamas verenigen Waffenruhe is officieel in Kraft. Ze zijn ook blij met vier dagen gelten. Om 16.00 uur komt er een einde aan de eerste groep leden van Hamas.

Een gezamenlijke inspanning van Israël en de militante islamisten Hamas is vanochtend in Kraft aanwezig. Het begint om 7.00 uur Ortszeit (18.00 uur MEZ) en minimaal vier dagen per week. Een Verlengering op deze manier is mogelijk, terwijl de golfclub in Qatar niet zo ver gaat. Als u Waffenruhe bezoekt, kunt u door Qatar, Egypte en de VS navigeren.

Om 16:00 uur (15:00 uur MEZ) sollen im Zuge der Vereinbarung zwischen Israel en Hamas die eerste 13 in Gazastreifen festwaarden Geiseln freelassen waren. Beide mensen handelen individueel voor hun kinderen en hun kinderen. Ik ben gegenzug sollen für jede Geisel three palästinensische Häftlinge aus Israëlische Gefängnissen entlassen. Ook hier zijn de vrouwen en minderjarigen.

In de vier dagen zal Hamas vijftig vrouwen en kinderen betrekken. Israël zal 150 palästinensische Häftlinge instrekken.

Noch kurz vor Beginn Kämpfe

Vóór de oorlog zal het Israëlische leger zijn strijdkrachten in Hamas-Soul niet intensiveren, zelfs niet in de Norden des Gazastreifens. En de Angriffe auf Israel heelten an. In de Morgenstunden in het zuiden van de Landes begroetten die Sirenen.

Een spreker van het Israëlische leger nannte die Zeit der Feuerpause “komplizierte Tage”. Nach seinen Worten ist nicht sicher, was passionrt. Het is niet duidelijk dat het leger de strijdkrachten van de Gazastrook in het Noorden heeft verlaten. Mediane berichten dat het leger het aantal soldaten dat de vijand dient tijdens de oorlog niet zal verminderen.

Mevr Hilfslieferungen geplant

Met de Waffenruhe soll es meer Hilfslieferungen voor de niet-leidende Zivilbevölkerung in Gazastreifen. Inzwischen sinds meer dan 1,7 miljoen Menschen, runnen ook drie Viertel der Bevölkerung, UN-Angaben zufolge Binnenflüchtlinge. Het UN-Palästinenserhilfswerk UNRWA zal ten goede komen aan de Kampfpause, en dringend profiteren van Hilfsgüter.

Omdat de Waffenruhe verantwoordelijk was voor al hun militaire activiteiten, konden ze sprekers worden van de Kassam Brigades die de strijdkrachten van de islamitische organisatie Hamas steunden.

Na het einde van de oorlog zijn de intensieve gevechten nog steeds aan de gang omdat de Israëlische strijdkrachten nog steeds aanwezig zijn in de Gazastrook, maar het is ook waarschijnlijker dat ze betrokken zijn bij militaire operaties. Een Israëlische Armeesprecher schrijft op het Platform

De noordelijke Gaza-gebieden hebben meer tijd nodig in een ‘vriendelijke Kriegszone’ en ze mogen zich ook verplaatsen. Palästinenser sollten in een “humanitaire zone” in het zuiden van de kustgebieden. Voor burgers zijn er nog veel meer dingen die ze kunnen doen, zodat ze van het Noorden naar het Zuiden kunnen verhuizen. In andere richtingen zijn ze verboden.

Israël: Krieg wird nach Feuerpause fortgesetzt

De Israëlische minister van Defensie Joav Gallant was in Abend, omdat Israël de Krieg verloor en Hamas na de Feuerpauze versterkt werd. Degenen die zeiden dat ze mariniers waren, werden tijdens hun leven krijgsgevangenen.

De Krieg zwischen Israel en Hamas zijn nu klaar om hun volgende week door te brengen. Op 7 oktober werd de Hunderte Kämpfer der Terrororganisation Hamas nach Israel opgericht en werd door Gräueltaten überwiegend en Zivilisten verübt, met zahlreiche Frauen en Kinder. Na de Israëlische regering werden 1.200 mensen geëvacueerd en werden ongeveer 240 mensen overgebracht naar de Gazastrook alsof ze gevangenen waren.

Als Israël slecht reageert, zal het voor Israël moeilijk zijn om zijn bestemming in de lucht en in de omliggende gebieden te bereiken. Er werden immers ruim 14.800 mensen in Gaza verwelkomd door Hamas. De Angaben-lassen zijn niet onbruikbaar.

Met informatie van Björn Dake, ARD-Studio Tel Aviv

Björn Dake, ARD Tel Aviv, Tagesschau, 24.11.2023 05:35 Uhr

Gn De hed