Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Feuer auf dem Weihnachtsmarkt op Alexanderplatz – Rauchgasvergiftung, ein Verletzter


Op de kerstmarkt op de Alexanderplatz in Berlin-Mitte is er een dienst voor de Einsatz von Feuerwehr und Polizei. Om 20:17 uur eindigde het alarm bij de lage dienst. Het merkmanagement kan immers verbeterd worden: bij een groot bedrag is dit niet het geval. De kerstmarkt was vrijwel geheel gesloten.

Merk op de Alexanderplatz

Merk op de AlexanderplatzBLADZIJDE

Twee verkoopstands in Holz standen in Vollbrand. “De Kolleginnen und Kollegen zijn verantwoordelijk voor de brand en voorkomen het uitbreken van vlammen”, aldus de voorzitter van de brandweer. De Strom moet de schuldenlast wegnemen, Polizisten moeten de macht overnemen. Een persoon werd met weinig zorg naar het ziekenhuis van de patiënt gebracht. Laut dem Einsatzleiter hatte ermutlich in een van de standaardarbeidsbeitet. Een der Helfer is een lichte Rauchgasvergiftung.

De Brandursache is onduidelijk. De Kriminalpolizei ermittelt.

Anzeige | Zum Weiterlesen-rol

Brand am Alexanderplatz, de kerstmarkt is gesloten.

Brand am Alexanderplatz, de kerstmarkt is gesloten.BLADZIJDE

De Einsatzleiter zei over de Berliner Zeitung voor Ort: Es kam gegen 20:15 zu een Fullbrand een Hütte, wo Bilder gemalt wurden. De hut is volledig abgebrant. Een mens is verloren gegaan en zijn werk is goed gedaan. Er is voldoende tijd om het vuur te laten branden. Ein Helfer sei durch Gasgas leicht wordt verletzt. De Ursache is onduidelijk. De Kriminalpolizei werd genegeerd. De kerstmarkt was gesloten.

Gn DE germ