Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Fehler bij VW-Werk Kassel is bereid om zaken uit te zoeken: productie “nu met groot gemak”


  1. Startpagina
  2. Lokale bevolking
  3. Kreis Kassel
  4. Baunatal

VW geeft om de problemen van het werk in de bouwsector, maar niet om de Griff. Het gaat om de productie van de sterkste e-motoren van de Unternehmens.

Kassel/Baunatal – De sterkste elektromotor van VW werd geproduceerd in Kassel in Baunatal. De “Performance” (APP 550) heeft een vermogen van 286 PS. Maar er zijn meer weken op voorraad dan productie. Grund: Er is een technisch probleem in de nagelneuen Fertigungsstraße in der Halle 1.

Ook zijn we nooit intensief geweest in het management van de medewerkers, rapporten over werkmanagement en management van de HNA einhellig. De resultaten zijn gebaseerd op de technische aspecten van het productieproces sinds 20 tot 30 jaar sinds het productieproces plaatsvond vanaf 1500 motoren.

Geweldig teamwerk en probleembeheer bij VW in Baunatal

“De productie van de APP 550 is in deze tijd nog steeds mogelijk”, aldus de spreker van de werkleiding. “Wij werken met de nodige zorgvuldigheid, waardoor we zeker weten dat ons werk goed wordt gedaan.

E-Motoren-Fertigung in Baunatal: Zu Gast in der Halle 1 war kürzlich der new ID.7 von VW, hier noch in Camouflage-Lackierung.  De Motor APP 550 (rechtsvoor) werd gebouwd in Emden in de Modell eingebaut.
E-Motoren-Fertigung in Baunatal: Zu Gast in der Halle 1 war kürzlich der new ID.7 von VW, hier noch in Camouflage-Lackierung. De Motor APP 550 (rechtsvoor) werd gebouwd in Emden in de Modell eingebaut. © VW/nh

Laut Betriebsratsvorsitzendem Carsten Büchling was een geweldig team met een positieve instelling, wat resulteerde in de gebreken van de Fertigungsstraße unterstützt. Die Mitarbeiter aus der Instandhaltung seien vom gesamten Standort zusammenbeweging.

E-Motoren uit Nordhessen in Zahlreichen VW-Models

Eingebaut is de nieuwe E-Motor in Noord-Hessen in de Model ID.4, ID.5 en ID.7, maar ook in de Audi Q4 e-tron, de Skoda Enyaq en de Cupra Tavascan. Wie werkt er met de Engpass in Kassel vanwege de Belieferung der Autowerke?

“Zij kunnen ervoor zorgen dat de betreffende voertuigen aan hun huidige behoeften kunnen voldoen. “Wij werken met veel betrokkenheid en zijn verantwoordelijk voor onze zorg”, zegt de medewerker met lege handen.

Sparprogramm meer Thema bij VW in Baunatal

De E-Motoren-Engpass is in het Belegschafts-tijdperk niet eens een ander thema genoemd: Een Sparprogramma voor Marke VW, de zufälligerweise van de naam van de Baunatale E-Motor-trägt – genaamd “Performance”. Laut Mediabericht zal Marke Volkswagen 20 Prozent der Kosten in der Verwaltung einsparen.

Betriebsratsvorsitzender Carsten Büchling heeft de Betriebsversammlungen nodig in Stammwerk Wolfsburg op 6. Dezember en in Baunatal op 13. Dezember. Dat werd belangrijker dan het informeren over de gevolgen van prestatieprogramma’s, zegt het rapport. “Es laufen noch Gespräche und Verhandlungen.”

Het is ook mogelijk om extra erkenning te krijgen voor de reparatie van de Fertigungsstraße voor de “Performance”. (Sven Kuhling)

Gn DE bus