Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

FCN: Coach Cristian Fiél beleefde bij de Club een geweldige start Tag | Sport


Dat was niets!

Na alle verdediging van de desolate kant van de 1e FC Nürnberg in Karlsruhe zijn er maar een paar untergegangs: De 1:4-Pleite war bereits die dritte Klatscheinander im Wildpark (zuvor 1:4 en 0:3).

Dus sluit je aan bij de Club aan de Tafel en zie eindelijk meer!

Trainer Cristian Fiél (43): “Ik heb de Jungs schon vor dem Spiel gezien: het is een van de anderen, en als de tafel gebouwd is valt het mee! Wij willen hier 100 dagen wonen. Als we het niet kopen, kunnen we het nog steeds verkrijgen. En een mannelijkheid die niet gebaat is bij het spelen van spelletjes, mag niet vergeten worden.”

De ramp in het Wildpark Stadion was na elf seconden duidelijk: Innenverteidiger Jannes Horn (26) kreeg direct te horen nadat de reactie op zijn eigen Füße was gegeven – Hartelijk dank!

De snelste bocht van de bisherigen Saison was een snel succes voor de FCN. Dan kun je nu spelen in het KSC. Daarom zijn we trots op onze pauze op 0:1, wat een kwestie is van ongunstige kansen voor onze gasten.

Auch in der Zweiten Halbzeit kaum Besserung: Praktisch jeder zweite Ball landete in KSC. Maar die Badeners verloren ruim 2:0.

En het is veilig om te zeggen dat de gedoebal vaak wordt bestraft. Nachdem Fabian Schleusener, Nürnbergs Relegations-Held von 2020, nur die Latte traf, drückte im direkten Gegenzug Can Uzun (18) eiskalt zum 1:1 (61.) ein. Es war bis dahin Nürnbergs erster Schuss aufs KSC-Gehäuse!

Het momentum was duidelijk aanwezig bij de Club. Meer auch nicht. Karlsruhe-kampen en een combinatie van Franken en de Muur.

Die Konsequenz: Ausgerechnet Schleusener sorgte ohne Gegenwehr (Gürleyen!) voor das 2:1 (70.). De Vorentscheidung in een inseitigen Partie, die Hayashi (79.) kon noch zwart noch wit, maar minstens 2:8 verloren gaan.

Das snelste Tor der Saison! KSC-Profi trift na 11 Securen

Teaserafbeelding

Quelle: Bild

Fiél ehrlich: “Wir haben defensief einfach nichtgefunden. De KSC was praktisch zowel Angriff gefährlich. Je kunt het hier dus niet uitgeven!”

En ook tijdens de wedstrijden van gisteravond…

Gn De hed