FC Schalke 04: Mislukking bevestigd! Geraerts maakt bitter nieuws bekend

FC Schalke 04 begon de nieuwe trainingsweek met het goede gevoel van de 2-0-zege tegen 1. FC Nürnberg. Maar het duurde niet lang voordat er weer nieuwe zorgen ontstonden. Voor de wedstrijd tegen Elversberg is een bitter verlies inmiddels zeker.

Cedric Brunner ontbrak deze week bij de start van de training van FC Schalke 04. Hij mist vrijdag (19 april) de wedstrijd tegen SV Elversberg, bevestigde bondscoach Karel Geraerts. Ook over Assan Ouedraogo is er geen goed nieuws.

FC Schalke 04: Brunner is uit – vervanger is beschikbaar

FC Schalke 04 bleef drie keer op rij ongeslagen en Cedric Brunner stond drie keer op rij in de basis. De 30-jarige is momenteel waarschijnlijk in zijn beste vorm sinds hij naar Schalke verhuisde. Hij kwam vast te zitten aan de rechterkant van de verdediging (meer daarover hier!).

Des te bitterder is het dat Brunner nu geblesseerd uitvalt. In de wedstrijd tegen Neurenberg kreeg hij een klap op zijn voet en moest hij in de 69e minuut gewisseld worden. Ook Brunner ontbrak dinsdag (16 april) op de training. Woensdag bevestigde bondscoach Karel Geraerts dat de Zwitser zal ontbreken vanwege een blessure.


Ook interessant: FC Schalke 04: De problemen blijven bestaan! Ultras met een slechte tip – “Te veel aan het blusschuim gesnoven?”


Soppy back, Ouedraogo traint individueel

Er is goed nieuws van Brandon Soppy. De winternieuwkomer is na herstel van een blessure weer volop aan het trainen en zou vrijdag opnieuw een optie moeten zijn voor de wedstrijd. Hij zou Brunner één-op-één kunnen vervangen.


Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:


Voor Assan Ouedraogo is het echter waarschijnlijk nog te vroeg om tegen Elversberg te spelen. Tegen Hannover 96 vierde hij zijn comeback in de basiself, scoorde de 1-0 en moest daarna geblesseerd teruggaan. Hij miste de wedstrijd tegen Neurenberg al en traint deze week individueel verder. “Bij Ouedraogo moeten we nog wachten op morgen”, aldus Geraerts.

Die mobile Version verlassen