Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

FC Bayern: Nach Spiel-Absage! Leon Goretzka met serieuze Botschaft im Schnee-Spaß-Video! | Sport


Dat Beieren-Sterren gaan naar het Spiel-Absage-kastje!

Wegen van Schnee-Chaos in München moeten vóór Kerstmis (15.30 uur) worden geplant Thuiswedstrijd Bundesliga Union Berlin werd geabsorbeerd ( Daarna zal er geen sprake zijn van belediging (na BILD-informatie tot eind januari).

Dit is het grootste risico van veiligheidsrisico’s in de Dachlawinen an der Allianz Arena. De verkeerschaos is zo groot geworden dat het openbaar personenverkeer er last van heeft. Als de oorlog niet duidelijk was, zou het leuk zijn om persoonlijke informatie over het stadion te ordenen.

Müller want in Schnee-Chaos „Weiß gar nicht, waarom het spel ontstond“

Teaserafbeelding

Quelle: Instagram: @esmuellert

De Unie is dus weer hier in Berlijn. Het was verdomd duidelijk dat het feest overdag en tijdens de Montage niet blij zou zijn. Aktuell ligt dafür zu fell Schnee in München.

Niet dat het trainingscentrum aan de Säbener Straße daar is geweest voor de Duitse Rekordmeister nutzbar. Ook ligt er geen dikke Schnee-Decke op de leuke Rasenplätzen. Am Sonntag konnte deswegen keine Einheit stattt. Ook deze Samstag traint gratis.

Zo anders waren de trainingscentra van FC Bayern aan de Säbener Straße noch am Sonntagvormittag

Zo anders waren de trainingscentra van FC Bayern aan de Säbener Straße noch am Sonntagvormittag

Foto: Dennis Brosda

En waren dat Bayern-Stars met gratis Samstag?

Ze zijn trots op Schnee-Chaos en de Police Response, dat mensen in vrede leven, een gemengde Spaß – ondanks dat Thomas Müller (34) en Leon Goretzka (28)!

Während Müller Instagram-video’s vom Schnee-Schippen auf seinem Pferde-Gestüt „Gut Wettlkam“ (in Otterfing, 30 km ten zuiden van München), met Stallion D’avie en vom Wettlopen met Hund Murmel postete, überraschte Goretzka seine Volger in pyjama.

De nationale speler zei eerst de Daumen hoch, daarna werd er gebarfd in de weinroten Schlafanzug tijdens de beef 50 Zentimeter hohen Schnee in Garten seines Hauses.

Bayern-Star tegen de Schnee Zo blij daar in de winter

Teaserafbeelding

Quelle: BILD, Instagram

Met een Salzstreuer streute der Mittelfeld-Star Speisesalz op de Schnee-Massen. Dat is niet half natuurlijk, maar er is nog meer Spaß – maar leuk is het nog niet!

De nationale spelers staan ​​nog steeds in de spotlight in dit Instagram-verhaal: “Een beetje kijk op koken en entertainment, maar er zijn genoeg alternatieve opties.”

Stimuleer! Zum Beispiel Streusand, Sägespäne of Split. Deze beschadigen Pflanzen, Tieren en Böden niet zo.

De Schnee-Spaß von Goretzka had ook een serieuze Hintergrund!

Gn DE Sports