Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

FC Bayern: Münchner kämpfen om Verbleib – Twee wereldclubs heiß met Leroy Sané! | Sport


Er spiel die Saison seines Lebens …

Leroy Sané (27) woont hier FC Bayern komt in 18 wedstrijden met sterke nieuwe spelers en live optredens. Allerdings lauft der Vertrag des DFB-Stars im zomer 2025 aus.

De Rekordmeister zal zich bezighouden met hun Flügelspieler über eine Verlängerung. Na de informatie van SPORT BILD volgde een eerste gesprek met de directie voor de week na de nationale spelen.

Deze gesprekken zijn nooit eerder begonnen dan de eerste Top-Klubs. Wie verslag doet van de Spaanse ‘Sport’ sinds Real Madrid en FC Barcelona heeft het over Sané.

Ook in de BILD-Podcast „Bayern-Insider“ ontvingen we meer informatie over de interesse van beide Spanien-Vereine-rapporten.

Real en Barça zullen nu gelukkig, blij, veilig zijn en de Münchner zal geen nieuw contract kunnen aangaan.

Voor de regio Bayern zal er in de zomer van 2024 geen tekort zijn aan kansen, noch zullen ze geld verdienen met hun aanvallende spelers. De ziel van de Münchner is eindelijk duidelijk: Sane stopt!

Zuletzt vertelde Bayern’s nieuwe sportdirecteur Christoph Freund (46) in een SPORT BILD-interview: “De kracht van Leroy is extreem hoog. De mens zag een helder zicht, wie viel op zijn hoed. Er is een verandering op het gebied van energie. Dat is de beste Leroy Sané, de beste bij FC Bayern. Er zal altijd spel zijn, zo niet één dag in 89. Er zijn notulen ontdekt. Er is één speler, maar wel één die weet hoe hij zijn mannelijkheid moet opbouwen.”

Sané zelf is aan de macht Landspiel gegen die Türkei in Berlijn (2:3) in het Duits: „Bayern is een duidelijke eerste communicatiepartner, voor de rest wordt gezorgd, dat is de juiste keuze.“ Allereerst kunnen wij u dit seizoen helpen.

Meer dramatische Platzsturm Fans verwennen hun wollen Superstar!

Teaserafbeelding

Quelle: BILD

Ziezo, het is een goede ervaring: “Ik moet zeggen, ik heb een goede ervaring, ik heb een geweldige start, ik heb in een flow gespeeld. Ik kijk op alles terug, dus het is leuker en krachtiger dan Spaß.”

Übrigens sollen bij Jürgen Klopps FC Liverpool en Sanés Ex-Klub Manchester City (2016 tot 2020) en sindsdien hebben we overgenomen.

Gn DE Sports