Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Fans van Helene Fischer bezoeken de nieuwe Stadiontour


  1. tz
  2. Sterren

Helene Fischer gaat de Tour bezoeken – als eerste in 2026. De eerste keer dat het winkelseizoen begint, hopen we dat fans geïnteresseerd zullen zijn om mee te doen.

Ammersee – Na de Tour is voor de Tour: Het is duidelijk dat Helene Fischer (39) met haar motto zal leven. Bij de laatste concerten van de Duitse amateur Schlagerqueen zijn ze voor het eerst aanwezig, maar tijdens de volgende liveshow zijn ze nog te zien. Einziger Haken: Die Auftritte sollen eerste 2026 statistieken – obwohl Fans schon in wenigen Tagen Tickets dafür aankoop können.

Helene Fischer meldt: Tot ziens in 2026 op de Tour

Met deze “Rausch”-tour verwelkomt Helene Fischer je voor een zomer met geweldige concertzalen van de Republiek en enthousiaste fans met geweldige hits en opnames. Een pauze wordt gevolgd door de “Atemlos” – Interpretatie op korte afstanden, zonder te hoeven wachten tot de volgende ontwikkelingsfasen. Am Freitag (24 november 2023) is te zien op de sociale media van de “360° Stadium Tour”, met het grote publiek rond de 20. Jubiläums wieder zum Beben zal brengen.

Meer nieuws uit de wereld van Unterhaltung is beschikbaar in onze nieuwe Merkur.de-app. Meer informatie over de app vindt u hier. Alternatief is een nieuw Whatsapp-kanaal voor de beste Unterhaltung.

Het nieuwe Live Project van de Recorded Singers start op 13 juni 2026 in Berlijn – de Pre-Sale voor de komende data op de Montag (27 november 2023) om 9.30 uur. Als je de tour bezoekt, kun je immers genieten van de ervaring in je eigen Tasche greifen must, nu je je tickets kunt kopen, word je verwelkomd door de fans van Helene Fischer.

Dat is het einde van Helene Fischer’s “360° Stadiontour”

13.06.2026 – Olympiastadion, Berlijn

16.06.2026 – MHParena, Stuttgart

20.06.2026 – Deutsche Bankpark, Frankfurt

23.06.2026 – VELTINS Arena, Gelsenkirchen

27.06.026 – RheinEnergieSTADION, Keulen

04.07.2026 – Volksparkstadion, Hamburg

11.07.2026 – Ernst-Happel-Stadion, Wenen

14.07.2026 – Stadion Letzigrund, Zürich

“Extreem extreem reizen”: Schlagerfans reizen naar de nieuwe Tour van Helene Fischer

„Ik was er vroeger echt kapot van”, klaagt iemand Instagram-Nutzer, „Waren we in de loop van het jaar in Voraus in staat kaarten te kopen?“, het is een ander verhaal. “Jetzt gebe ich dir wortwörtlich alles von mir, myine Seele kommt with dem Geld direkt mitgeliefert”, zegt een gebruiker en een Helene-Fanseite befindet: „Sorry, maar dat is extreem extreem.“ Zwart is nog niet bekend, wie dat heeft gekardeerd de kosten waren, een echte Schlagerfan schwant aber schon übles: “Wie ben je bereid te betalen voor de unfassbar unverschämten teuren Preise, die goedkoper zijn?”

Een Fan begrijpt de situatie nooit met humor en humor: “Verkaufe een Niere. Verhandlongbasis. “Voor het grote idool dat fans zijn, zijn de kosten en de muziek niet meer waard – en waar ze op de berg staan, zal over drie jaar de beste plek zijn die ze zullen hebben. We kunnen immers met plezier de nieuwe “Atemlos”-Duett von Helene Fischer en Shirin David bespreken, dus we kunnen uitkijken naar verdere reacties. Verwende Quellen: Instagram.comGn DE enter