Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Ermittlungen laufen – Nach Unfall-Drama: Wirbel unter den Buslenkern

[ad_1]
Ermittlungen laufen – Nach Unfall-Drama: Wirbel unter den Buslenkern

Het recente busongeluk in Micheldorf in de Bezirk St. Veit an der Glan (Kärnten) zorgde voor een buschauffeur en een verhitte discussie op internet. Unterdessen gehen die Ermittlungen zur genauen Unfallursache more.

Na de dag van de busunglück, bij de dienstagmorgen, een 19-jarige Oberösterreicherin in Micheldorf op de Leben kam, laufen die Ermittlungen der Polizei noch immer auf Hochtouren. Nadat de 27-jarige buschauffeur – die zich meldde – zijn leven schilderde, werd het verhaal van het ongeval verteld met een waterfles en de controle over de tonnagerollen van de dubbeldekkerbus verloren hätte, die de Ermittler nu gebruikte voor de digitale constructie werk onder de Lupe. Dit betekent dat de balken in het wrak kunnen worden gebruikt met een frontcamera en dat het dek meer details kan geven over de onverwachte aard van de situatie. De val ligt bij de overheid in Klagenfurt, die ook door de overheid kan worden besteld. Je bent in 27 jaar niet veranderd. „De man woont in Nederland en leeft in die tijd nog”, zegt Markus Kitz van de Klagenfurter Staatsanwaltschaft gegenüber der „Krone“. Tijdens internet was het verhaal van het Unfall-Drama een verhit debat onder chauffeurs. Het is belangrijk om te weten over de efficiëntie van het verkeer en de manipulatie van de digitale beelden – maar ook over de fragmenten die door de tonnagebus kunnen worden gebruikt. De Antwort darauf zal de komende dagen als eerste worden onthuld.

Ermittlungen laufen – Nach Unfall-Drama: Wirbel unter den Buslenkern

[ad_2]

Austria News