Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Enkele centimeters in het noorden van NH


Regen, mix en sneeuw houden aan tot zondagavond en maandagochtend vroeg. De wegomstandigheden zijn glad in de noordelijke helft van de staat, waar de meeste sneeuw valt. Tegen de tijd dat het stormsysteem maandag uittrekt, kunnen er in het noordelijke deel van de staat enkele centimeters zijn. Er blijft tot en met maandagochtend een winterstormwaarschuwing gelden voor de provincies Coos en de noordelijke Carroll-provincies. Er blijft een winterweeradvies gelden voor de provincies Grafton, Southern Carroll, Belknap, Merrimack, Strafford en Sullivan tot maandag 10.00 uur. >> Tijdlijn van uur tot uur Naarmate de temperaturen zondagnacht afkoelen, zal de neerslag waarschijnlijk overgaan in natte sneeuw voor veel gebieden in centraal en noordelijk New Hampshire. >> Interactieve radar | VerkeersmonitorIn de noordelijke helft van New Hampshire en in hoger gelegen gebieden zal het langer sneeuwen dan in andere gebieden. De sneeuw, soms hevig, zal zondagnacht aanhouden. De hevige neerslag zal maandagochtend vroeg afnemen van west naar oost.>> Waarschuwingen en bulletins van de National Weather Service. In de hogere delen van het noorden van New Hampshire kan zich enkele centimeters sneeuw ophopen, waar wel dertig centimeter sneeuw kan vallen. De hoeveelheden zullen afnemen in zuidelijke richting en er wordt weinig tot geen accumulatie verwacht ten zuiden en oosten van Concord. Reizen zal zondagavond moeilijk worden met gladde, met sneeuw bedekte wegen, vooral in de noordelijke zones. Enkele centimeters zware, natte sneeuw kunnen leiden tot verspreide stroomuitval. >> Bekijk de laatste tijdlijn van uur tot uur:–Wees op de hoogte van het weer! Download de WMUR-app voor Apple- of Android-apparaten en schakel pushmeldingen in. U kunt ervoor kiezen om weerwaarschuwingen te ontvangen voor uw geolocatie en/of maximaal drie postcodes. Bovendien kunt u bericht ontvangen wanneer er neerslag naar uw regio komt. Volg het Storm Watch 9-team op sociale media: Mike Haddad: Facebook | XKevin Skarupa: Facebook | XHayley LaPoint: Facebook | XJacqueline Thomas: Facebook | XMatt Hoenig: Facebook | X

Regen, mix en sneeuw houden aan tot zondagavond en maandagochtend vroeg.

De wegomstandigheden zijn glad in de noordelijke helft van de staat, waar de meeste sneeuw valt. Tegen de tijd dat het stormsysteem maandag uittrekt, kunnen er in het noordelijke deel van de staat enkele centimeters zijn.

Er blijft tot en met maandagochtend een winterstormwaarschuwing gelden voor de provincies Coos en de noordelijke Carroll-provincies.

Er geldt een winterweeradvies voor de provincies Grafton, zuidelijk Carroll, Belknap, Merrimack, Strafford en Sullivan tot maandag 10.00 uur.

>> Tijdlijn van uur tot uur

Terwijl de temperaturen in de loop van zondagnacht afkoelen, zal de neerslag voor veel gebieden in centraal en noordelijk New Hampshire waarschijnlijk overgaan in natte sneeuw.

>> Interactieve radar | Verkeerstracker

In de noordelijke helft van New Hampshire en in hoger gelegen gebieden zal het langer sneeuwen dan in andere gebieden.

Zondagavond blijft het sneeuwen, soms hevig. De hevige neerslag trekt maandagochtend vroeg van west naar oost af.

>> Waarschuwingen en bulletins van de Nationale Weerdienst

In de hogere delen van het noorden van New Hampshire is een ophoping van enkele centimeters sneeuw mogelijk, waar tot wel dertig centimeter sneeuw kan vallen. De hoeveelheden zullen afnemen in zuidelijke richting en er wordt weinig tot geen accumulatie verwacht ten zuiden en oosten van Concord.

Reizen zal zondagavond moeilijk worden vanwege gladde, met sneeuw bedekte wegen, vooral in de noordelijke zones. Enkele centimeters zware, natte sneeuw kunnen leiden tot verspreide stroomuitval.

>> Bekijk de laatste tijdlijn van uur tot uur:

Wees op de hoogte van het weer! Download de WMUR-app voor Apple- of Android-apparaten en schakel pushmeldingen in. U kunt ervoor kiezen om weerwaarschuwingen te ontvangen voor uw geolocatie en/of maximaal drie postcodes. Bovendien kunt u bericht ontvangen wanneer er neerslag naar uw regio komt.

Volg het Storm Watch 9-team op sociale media:

Gn En Head