Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

“Endgame” -Ärger: Nieuw boek met Harry en Charles


“Eindspel”-Ärger
Een nieuw boek dat met Harry en Charles samenwerkt

Lees artikel

Deze audioversie is zeer artistiek. Meer informatie | Stuur feedback

Prins Harry en Herzogin Meghan delen al geruime tijd graag meer informatie over hun koninklijke familie in Groot-Brittannië. Het is het beste voor één Kluft. Nu we een expert zijn, is dat de reden dat het nieuwe Royal Book zal verschijnen. Maar er is nog steeds kans op een jubileum.

De relatie tussen Herzogin Meghan en prins Harry van de koninklijke familie in Groot-Brittannië is een kwestie van inzicht in de vakkennis van het nieuwe boek over de Royals en de Royals. Der jüngere Sohn von Koning Charles III. en zijn vrouw Meghan zijn niet de enige met “Endgame” – Auteur Omid Scobie is gescheiden van de redacteur van Craig Prescott. “Damit bevindt zich in deze positie in mijn eigen land. Het is een groot succes, maar dit is een goede gelegenheid”, aldus de Royal Expert van de London University of Royal Holloway.

Scobies Buch “Endgame” over de koninklijke familie verzorgt hun dagje in Groot-Brittannië om te zeilen. De Nederlandse versie was ook te koop, aangezien de namen van de Royals beschikbaar werden gesteld, aangezien Harry en Meghan voorbereid waren op de oorlog, en de Hautfarbe ihrer damals noch ongeboren kinderen kindervermaak zouden hebben. Overmatige berichten over de Britse Medien zijn zowel de Genannten als Koning Charles III. en prinses Kate. Auteur Scobie, die een goed voorbeeld van Meghan heeft gevonden, zegt dat de namen niet in zijn manuscript zijn verschenen. De bredere verspreiding van de Niderländischen Übersetzerinnen.

De Zeitung “Times” berichtte in de vorige versie over jonge mensen, die Scobies Agentur en de Niederländischen Verlag geschickt hatte, die de Namen standen, in der späteren Endausgabe aber nicht more. “Als ze van elkaar gescheiden zouden worden, zouden ze goede vrienden zijn”, zei expert Prescott over Meghan en Harry. Met een blik op het Contact van de Auteurs van de Herzogin van Sussex stond: “De mens is mooi, die in werking is getreden.” Scobie heeft beton gekregen, er is niets met Meghan gebeurd.

Gn DE enter