Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Empörung: Paris Hilton zal nog lang en gelukkig leven tot 32 dagen


Paris Hilton was bereid Mal Mutter te zien. In dit reality-tv-programma zul je op dit moment geschokt zijn: na je volgende Monat zien we de eerste Mal Windeln.

Met de video van Paris Hilton (42) nu te bekijken: In de 2. Folge der 3. Staffel ihrer Sendung “Paris in Love” stockt viel Müttern der Atem. De “It-Girl” wechselt zum allereerste Mal die Windeln ihres Sohnes Phoenix – en daarna 32 dagen! Normaal gesproken kunnen we Mütter nach een Monat nicht einmal mehr zählen vers houden, wie oft sie Schon Windeln gewechselt haben. Maar het model is groter dan angst, het is zelfvoorzienend en de resultaten zijn ab. In de Folge können die Zuschauer*innen nun beobachten, wie Paris Unterstützung von ihrer Schwester Nicky (40) erhält.

Schwester Nicky van Paris Hilton ziet er schokkend uit

Op TikTok kun je Parijs met je eigen ogen bekijken, de Phoenix in Windeln wechseln zien. Nicky is een trotse moeder en haar langdurige erfenis – de schok van haar gezicht. “Dat heb je nog niet gehad?”, zegt Nicky in de überraschtvideo. De lerende moeder leert van de relatie tussen zijn of haar moeder en de genegenheid van de kinderen en de frisheid van hun eigen leven. Het is tijd om de frisse wind uit je handen te halen en te genieten van je gemoedsrust.

Obwohl Phoenix is ​​niet in zijn eerste jaar, het is een feit dat Parijs nog nooit zo lang heeft geduurd. Trotz der Unsicherheiten meistert sie die Aufgabe am Ende. Gemeinsam met Ehemann Carter Reus (42) ziet de Sängerin auch noch Tochter London groß. Beide kinderen genieten van een gelukkig leven in de wereld.

Paris Hilton: kritiek en feedback op TikTok

Na de resultaten van de publicatie en de resultaten die op Instagram en TikTok zijn gepubliceerd, moet Paris Hilton met negatieve reacties hebben gereageerd. Viele Nutzer*innen geeft commentaar op hun gedachten en gevoelens. Parijs is een kwestie van zorg, maar het is ook een kwestie van realiteit en dat het een kwestie van zorg is: “Hoe zijn je eigen eieren geproduceerd, zodat je ze überhaupt kunt gebruiken???” , “Kein Geld der Welt würde mich abhalten, mich um mein Kind zu kümmern. The perfect bonding is erschreckend!”, “Weil Paris Hilton is meer een Ruhm-interessiert als een accessoire-baby. Ich habe si früher geliebt, jetzt nicht meer .”

Bekijk de negatieven Stimmen zeer weinige Zuschauer*innen van It-Girl: “Urteile nicht über eine freshgebackene Mutter!”

Nicky werkt graag met je samen omdat je onderweg bent: je gaat met plezier aan het werk en besteedt meer tijd aan je werk.

Gn DE enter