Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Eisberg A23a: 4.000 Quadratkilometers groter Eisberg treibt Richtung Südgeorgien


Eén van de grootste werelden Eisberge die zelf wordt gevormd door de Antarktische Multi-etnische Groep en zich met de Multi-Strömungen in de richting van de Sub-Antarktische Insel Groep Zuid in het Zuiden beweegt. Dit is de beste Britse wetenschap. De Eisberg als “A23a” heeft ongeveer 4.000 kwadrat-kilometers gereden en werd in 1986 gebouwd vanuit Filchner-Schelfeis. Er hingen er nog rond de meren en lagen wel drie jaar in het Weddellmeer.

Sollte der Eisberg in Südgeorgien erneut auf Grund laufen, konnte das een Gefahr für Millionen Robben, Pinguine en andere Seevögel, die auf der Insel bruten, bedeuten. Na BBC-Angabente der A23a den Tieren den Zugang zu Nahrung wehren. Je kunt nog steeds in meer kleine Teile zerbrechen wonen.

Eerste bewegingen in het jaar 2020 waargenomen

Andrew Fleming, een expert in het Polar Research Program van de British Antarctic Survey, geeft commentaar op het onderwerp BBC, der Eisberg dreef een jaar lang. De eerste bewegingen kunnen in 2020 worden waargenomen. Nun Empty der A23a an Geschwindigkeit zu und Ziehe an der Nordspitze der antarktischen Halbinsel vorbei.

Fleming is bekend met zijn studies en kan de temperatuur van het schelpenwater verbeteren, die eenvoudig kan worden aangepast. Die Wissenschaftlers zijn zelf alleen, dat wil zeggen: “die keer dat ze tot leven kwamen”, aldus Fleming van de BBC. De Eisberg is ook erg mooi, bij Halt am Boden kun je verliezen en bewegen.

Gn De hed