Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Eintracht Frankfurt blijft vanaf hier hessenschau.de vechten voor fans en politie


Na de politie en de fans was Eintracht Frankfurt vóór de wedstrijd in Stuttgart zeer succesvol in de Krawallen. Die Hessen zijn in alle richtingen terechtgekomen.

Videobeitrag

Video

03:36 min.

Nach Krawallen vor Eintracht-Spiel – Polizei Rechtfertigt Einsatz


Stefan Müller van Polizeipräsidium Frankfurt

Einde video-opnames

Eintracht Frankfurt bracht twee dagen door op de Krawallen tijdens de thuiswedstrijd tegen VfB Stuttgart en een eerste elftalbijeenkomst gezogen. Die Hessen concurreren niet met kritiek van fans en politie en steunen beide keren, wat betekent dat de Conference-League-Heimspiel met PAOK Thessaloniki in Donnerstag (21 Uhr) alles veilig is.

‘Beide hebben geen schuld’

De Amerikaanse Eskalation is na de Zeittigem Kennisstand van de Bundesligisten gekomen, de enige politie die communiceert met: Een Sicherheitsmitarbeiter van de Eintracht heeft een Fan die achter wollen staat, of een uitgestrekte kaart in het 40er-Block (Fan-Block der Ultras) naar gelang, en zorg er ook voor dat er 20 personen worden geaccepteerd. De politiediensten worden beschermd – ze kunnen worden aangevallen met ongeveer 15 onbeschermde bewakers – ze zullen direct worden aangevallen.

De Eintracht verzekert die gewalstsamen Vorgehen aufs Schärfste. “Beide zijn niet schuldig en zijn verantwoordelijk voor hun gedrag en gevolgen, noch voor lange beschavingen”, zei president Philipp Reschke in zijn essay over de Montagabend.

In de volgende generatie fans en politie zijn ze beter bekend met de situatie dan 100 verloren personeelsleden en beheerders en zijn ze nog steeds aanwezig in etwa dieselbe Anzahl en verlaten fans. De Darstellung der Polizei, die de anschließende Einsatz verhältnismäßig gewesen sei, volgt de Verein dann aber nicht meer.

Zweifel en de Darstellungen der Polizei

“Etliche unbeteiligte Verletzte, deren Schilderungen Eintracht Frankfurt sinds de Vorfällen am Samstagabend erreichen, bedingen ausführliche en zelfkritische analyse van de gezamenlijke Einsatzes en de angewandten Einsatzmittel”, heißt staat in de Stellungnahme des Vereins. Zahlreiche unbeteiligte Fans hebben geklaagd dat ze met reisgassen worden besproken. “We ontvingen deze dankbetuigingen en feedback, wat ons een positieve ervaring en een positieve ervaring opleverde”, aldus Reschke.

Terwijl het spel door de politie wordt beheerd, wordt het spel langer als het risicospel wordt opgebouwd, wat de kracht – gelinde gesagt – Zweifel geäußert. “Nicht nur Eintracht Frankfurt zonder de Polizei hatte die Partie gegen den VfB Stuttgart im Vorfeld als sogenanntes ‘Gelb’-Spiel bewertet, ook als Spiel unter Beobachtung”, schrijft de Verein. Een hochstufung van de politie is het minst betrokken bij de niet-communistische macht.

Videobeitrag

Video

00:32 min.

Fan-Vertreterin Kobuschinski: “Fronten sind verhärtet”


Ina Kobuschinski nog steeds

Einde video-opnames

Een waarschuwing voor alle beteiligten

Met een blik op de komende Conference-League-Partie gegen Thessaloniki spreekt Hessen een Duitse waarschuwing van beide Streitparteien uit: “Jeder Einzelne trägt a Mitverantwortung dafür, dat we single zijn, gebakken en voor alle toekomstige vervolgervaringen”, dus Reschke.

Meer informatie

Einde van de verdere informatie

Gn DE Sports