Skip to content


“Als artiest had ik niet het gevoel dat ik op een geloofwaardige manier een oeuvre in de wereld kon zetten dat niet nauwkeurig weergaf waar ik ben en hoe ik mezelf op dit punt in mijn leven moet uitdrukken,” de 32-jarige- oud vermeld. “Dit album is puur dat. Het opent de valdeur naar mijn ziel. Voor het eerst probeer ik geen album te maken dat mensen leuk zullen vinden. Ik breng alleen iets uit dat eerlijk en trouw is aan waar ik ben in mijn volwassen leven. leven.”

De conclusie dat het album “het dagboek van afgelopen februari is en mijn manier om het te begrijpen”, voegde Sheeran eraan toe, “Dit is Aftrekken.”

Het wordt het laatste deel van zijn wiskundige albumtijdperk, dat in 2011 begon met zijn debuutalbum + (Plus). Sindsdien is het uitgebreid tot X (Vermenigvuldigen), ÷ (Verdeling) En = (gelijk aan). De tracklist voor het project, dat is geproduceerd door De nationale‘S Aaron Dessner– inclusief nummers ‘Boat’, ‘Salt Water’, ‘Eyes Closed’, ‘Life Goes On’, ‘Dusty’, ‘End Of Youth’, ‘Colourblind’, ‘Curtains’, ‘Borderline’, ‘Spark’, ‘Vega’ ,” “Sycamore”, “No Strings” en “The Hills of Aberfeldy.”

-, (Aftrekken), zal beschikbaar zijn om te streamen op 5 mei.