Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Eagles verslaan Chiefs in Super Bowl LVII-rematch


Tim McManus en Adam Teicher20 november 2023, 23:23 uur ET5 minuten lezen

DeVonta Smith’s vangst van 41 meter zorgt voor een ‚tush push‘ TD

Jalen Hurts regent één naar DeVonta Smith voor een pick-up van 41 meter voordat hij de „Brotherly Shove“ gebruikt voor een Eagles-touchdown.

KANSAS CITY, Missouri – Jalen Hurts en de Philadelphia Eagles namen hun Super Bowl LVII-revanche op „Monday Night Football“ met een 21-17 overwinning op Patrick Mahomes en de Kansas City Chiefs. Het was de eerste nederlaag van coach Andy Reid tegen zijn voormalige team en de eerste overwinning van Jason Kelce op zijn broer Travis Kelce.

Philadelphia Eagles

Een gespreksonderwerp voor de Eagles in de aanloop naar de Super Bowl-rematch met de Chiefs, zei coach Nick Sirianni, was dat de Chiefs „ons hun ring niet teruggaven als we ze deze week verslaan.“ Het was een manier om een ​​punt te zetten in de opgeblazen hype rond de wedstrijd en de Eagles ertoe te brengen de wedstrijd te zien als niets meer dan een potentiële bouwsteen voor het seizoen 2023.

Toch moest deze best zoet aanvoelen.

De Eagles ontsnapten aan Arrowhead met een gruizige overwinning van 21–17. En hoewel het niets verandert aan wat er in Super Bowl LVII gebeurde, plaatst het Philadelphia wel in een geweldige positie omdat het een poging doet om terug te keren naar de kampioenswedstrijd. De Eagles behouden het beste record in het voetbal (9-1), ondanks tests van teams van play-off-kaliber als de Miami Dolphins, Dallas Cowboys en Chiefs in de afgelopen weken. De heisa rond de herkansing van de Super Bowl ligt achter hen en de strijd om het beste zaad in de NFC is begonnen.

Oogverblindende NextGen-statistieken: Chris Jones, de verdedigingsuitrusting van Chief, had een dubbel team bij 70% van zijn passrushes en genereerde nog steeds vier druk en twee zakken. Hurts werd in de eerste helft vijf keer ontslagen door de Chiefs.

Verontrustende trend: Philadelphia kwam binnen als de nummer 1 haastige verdediging in de NFL (66,3 YPG), maar werd alleen al in de eerste helft 121 yards ingeslagen. De Eagles hadden soortgelijke problemen tegen de Chiefs in Super Bowl LVII toen Kansas City 158 yards liep.

QB-uitsplitsing: Hurts stond het grootste deel van de eerste helft onder dwang en slaagde erin slechts 46 meter te passeren en een onderschepping te maken. Hij bedacht echter enkele koppelingsmomenten in de tweede helft, met name op een dubbeltje van 41 meter langs de rechterzijlijn naar DeVonta Smith halverwege het vierde kwartaal, waarmee Hurts ‚go-ahead touchdown run‘ werd opgezet. Hurts eindigde 14 van de 22 met 150 yards passeren en haastte zich naar twee van de touchdowns van de Eagles. — Tim McManus

Volgende spel: versus rekeningen (16:25 ET, 26 november)

Marquez Valdes-Scantling laat potentiële Chiefs-go-ahead TD vallen

Patrick Mahomes hokt één recht op Marquez Valdes-Scantling, die het laat in de 4e in de eindzone niet kan bedenken.

Kansas City-chefs

Het gebrek aan aanvallende productie van de Chiefs, wat al vroeg in het seizoen hinderlijk was toen ze een winning streak van zes wedstrijden achter de rug hadden, is nu een probleem. Een groot probleem.

De Chiefs werden maandagavond voor de derde wedstrijd op rij uitgeschakeld in de tweede helft, toen ze uit de leiding vielen voor de beste playoff-plaats van de AFC met een verlies van 21-17 tegen de Eagles. De 7-3 Chiefs staan ​​een halve wedstrijd achter op de Baltimore Ravens in de race voor de enige play-off-bye van de AFC in de eerste ronde.

De Chiefs stonden tijdens de rust met 17-7 voor, maar slaagden er, net als in week 8 tegen de Denver Broncos en week 9 tegen de Dolphins, niet in om te scoren in de laatste twee kwartalen.

QB-uitsplitsing: Mahomes gooide twee touchdownpassen, maar verder was het weer een traag spel voor hem en het passerende spel. Mahomes gooide zijn enige onderschepping in de eindzone toen de Chiefs zich binnen velddoelbereik bevonden. Hij eindigde 24 van 43 voor 177 yards met een rating van 71,6.

Oogverblindende statistieken van de volgende generatie: De Chiefs bliezen in de eerste helft zes keer een verdedigende verdediger in. Het pijnpunt van deze plays was 1-van-3 met een onderschepping en drie zakken.

Cruciaal spel: Op de tweede en tiende plaats, met nog iets minder dan twee minuten te gaan, gooide Mahomes een pass naar Marquez Valdes-Scantling, wat het startsein zou zijn geweest, maar de bal ging door de handen van de ontvanger. De Chiefs Receiver heeft dit seizoen 26 passes laten vallen, de meeste in de NFL. –Adam Teicher

Volgende spel: bij Raiders (16:25 ET, 26 november)

Gn En Head