Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

E-Patiëntcertificaat, E-Rezept en verdere informatie: Technicus brengt Health ID App mee voor gebruik


Beim Digitalgipfel van de Bundesregierung hat de Techniker Krankenkasse (TK) een gebruik van zijn gesundheits-ID-app „TK-Ident“. Binnen een paar dagen verschijnt Ralf Degner in de App-Stores bij de TK bij de Veranstaltung in Jena. Na een enkele registratie, die gevolgd kan worden met de elektronische persoonsgegevens, kunnen deze opgelost worden met een centrale identiteit voor alle denkbare gevolgen voor de verwerking. Degner beschrijft het als „Single-Sign-On for Telemedicine System“ voor de informatie in het elektronische patiëntencertificaat. Nadat u bent ingelogd, is er geen verdere informatie.

Anzeige

Het is belangrijk op te merken dat hier een oplossing ligt voor het Duitse gezondheidszorgsysteem dat wordt ontwikkeld: “Een werkelijk succesvol systeem, die beide vandaag de dag belangrijke spelers hebben”, aldus Degner. Een van de grootste rechtsordes gebaseerd op het rechtssysteem.

Voor Susanne Ozegowski, Abteilungsleiterin voor de digitalisering van de gezonheidswesens in het Bundesministerium voor Gesundheit (BMG), is de TK-Ident-App Teil des Digitaliseringssaufbruchs in de branche. „Vanaf 2024 is de elektronische Rezept van Standard in de Arzneimittelversorgung“, aldus Ozegowski. Ook kunt u meer videopresentaties uitgebreider lezen, kijken of u meer te weten kunt komen over de ID-oplossingen die in de praktijk te vinden zijn. De volgende informatie is beschikbaar op basis van de elektronische gezondheidskaart, die niet de richtlijn is, maar het is ook belangrijk op te merken dat er rekening wordt gehouden met de tijd die nodig is om de gezondheidsvoordelen van de gezondheidsproblemen te bepalen.

Met TK-Identity kunnen de TK-klanten ons vertellen over hun branche en wie graag meer nuttige informatie ontvangen met digitale identificatie, die ook kan worden verkregen uit hun persoonlijke gegevens. TK-Ident is ontwikkeld met de ePA-SDK (Software Development Kit). Dit zijn de leiders die volgens Ernst Bürger zijn geraadpleegd en waaraan dringend is gewerkt voor de zusterfunctie Verwaltungsdigitalisierung bij het federale ministerie van Binnenlandse Zaken in Jena. Soul kan ook, ook al zijn er portemonnee-oplossingen mogelijk. „Deze mensen hebben geen rum, wij hebben er geen plezier in, de persoonlijke aanraking van onze telefoon is ook welkom“, zei Bürger – in persoonlijke zin was dat wel het geval.

De Sicherheitsforscher Martin Tschirsich heeft een helder zicht op de weg die richt op de beste manier waarop hij kan werken. In de context van de gevolgen weten we altijd hoe onze gezondheids- en veiligheidssystemen eruitzien, omdat het gezondheidsniveau belangrijk is. De man zelf is „één jaar in de cirkel, volgt de levensomstandigheden in zijn gezondheid“, schrijft Tschirsich der Branche ins Stammbuch. Het is belangrijk op te merken dat de Mindset door het volgende wordt geleid: Gesundheitsanwendungen moet niet worden gespaard, maar ook veilig en efficiënt. Als de notenbarkeit zo swingt, heeft hij geen last van het voer.

BSI-president Claudia Plattner weet dat er geen datinginformatie of digitale identificatie is. Omdat ze belangrijk zijn, kunnen beide aspecten van de communicatie worden geverifieerd – en de zorg en de patiënt in een videosessie. Digitale identiteiten hebben de noodzakelijke informatie nodig voor het functioneren van vertrouwde kanalen. Zugleich mahnte Plattner, dass für die jetzt anstehenden Vorhaben auch in diesem Bereich – bij alle Sparnotnauwkeit in Bundeshaushalt – in BSI zusterlijke paren waren dat niet.


(mack)

Zur Startseite

Gn DE germ