Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Düsseldorf – FC Schalke 04: Geraerts-Entscheidung geregeld voor Aufschrei


De Länderspielpause vorbei, de Peinlich-Pleite tegen Elversberg halverwege verdaut. In Düsseldorf speelt FC Schalke 04 direct onder druk. Top Gegner hier: Der Turnaround moet gelingen.

Voor een uitnodiging voor de Flutlichtspiels Fortuna Düsseldorf – FC Schalke 04 hebben we echter wel een eerste exemplaar. Bij signaal Startelf nahm Karel Geraerts verandert er vrijwel niets. En met drie Entscheidungen waren er met deze gevallen fans geen definitieve afspraken.

Düsseldorf – FC Schalke 04: Kritik en Geraerts-Entscheidungen

Nur auf einer Position wechselte Geraerts in Vergleich zur Elversberg-Schmach: Ralf Fährmann kehrte ins Tor zurück. “Ik heb een geweldige leerervaring gehad”, zei Geraerts over de game over deze snel veranderende ervaring.

+++ Fortuna Düsseldorf – FC Schalke 04: Fans in Sorge – was het nog in het Stadion ab? +++

Een helder antwoord, waar weinig begrip voor is. Auch in de Landeshauptstadt setzte der Belgier damit wieder auf Bryan Lasme en Henning Matriciani. Davon was helemaal niet enthousiast over die fans.

“Möchte Geraerts unsärgern?”

Lees meer over dit S04-spel en kijk hoe het uitpakt, want de problemen met de bal zie je altijd. Matriciani kunnen zich een formele vorm voorstellen. Dennoch durfden allebei wieder von Beginn te rennen. Die fans houden van Zweifel, met een goed idee.

  • “En wieder Matriciani en Lasme. Het is mij nooit gelukt…”
  • “Wieder Matriciani en Lasme. Möchte Geraerts uns ärgern?”
  • “Oh, mooie Matriciani en Lasme, dat is super aardig.”
  • “Lasme en Matriciani. Dat was niet het geval. Was Sol der Mist?”

Statt Lasme heeft liever Simon Terodde of Talent Keke Topp in de Startelf-gesehen. Er blijft nog steeds geen verdere scheiding achter. In de Länderspielpauze bezorgde Karel Geraerts Steven van der Sloot eerst een Bewährungschans. Der Niederländer, als advocaat in Schalke’s grootste probleemzone, konnte beim Testspiel tegen Eindhoven überzeugen. Von Geraerts neemt sogar mee in een speciale lob. In het kader van Düsseldorf – FC Schalke 04 is er nog geen sprake van aankoop. We zijn nog steeds blij met Cedric Brunner, maar het is een half uurtje.


Meer actueel nieuws:


Ik speel met de fans en vooral: al hun vrienden zijn niet alleen Matrician en Lasme, inclusief vrijwel alle Knappen als Schwachpunkt. FC Schalke 04 ligt in de beginfase van het seizoen in de stad Fortuna Düsseldorf, maar komt aan het einde van het seizoen als eerste aan de start en aan de kassa.

Gn DE Sports