Skip to content


St. Paddy’s Day-tweeling!

op 18 maart Khloe Kardashian deelde schattige Instagram-foto’s van haar dochter Ware Thomson4, en haar neef en BFF Droom Kardashian6, poseren samen in bijpassende St. Patrick’s Day-outfits.

De Goede Amerikaan het kleine meisje van de oprichter en Rob Kardashian’s dochter draagt ​​​​lichtroze Sweet Wink-shamrock-sweatshirts met de tekst ‘Cutest Clover’, bijpassende leggings, groene sokken, witte sneakers en hoofdbanden met een vakantiethema met een regenboog en een pot met goud.

Khloe ondertitelde haar bericht: “Mijn pot met goud voor altijd.”

Een fan merkte op: “De manier waarop waar en dromen zijn, doet me denken aan hoe jij en rob zijn.” Khloe antwoordde: “Ik bid het (naast de paar jaar als jonge tieners zouden we elke dag worstelen) lol”

Een dag eerder, op St. Patrick’s Day zelf, vierde Rob zijn 36e verjaardag en ontving hij lieve eerbetoon op sociale media van zijn familie, waaronder Khloe.

“Het is een van mijn meest favoriete dagen omdat het een van de verjaardagen van een van mijn meest favoriete mensen is!!” schreef de 38-jarige op Instagram, naast throwback-foto’s van de twee. “Mijn kleine bobbyjongen.”