Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Drie mensen dood en één ernstig gewond bij een schietpartij in Custer County over eigendomsgrenzen


Drie mensen zijn dood en een ander is ernstig gewond geraakt na een schietpartij maandagmiddag in Custer County vanwege een eigendomsgeschil.

Maandagmiddag rond 14.30 uur heeft de politie van Custer County een bevel tot onderdak uitgevaardigd voor het Rocky Ridge Road-gebied in het noordelijke deel van Custer County, ten noordoosten van Westcliffe.

Verschillende instanties, waaronder de Custer, Pueblo en Fremont County Sheriff Offices en Colorado State Patrol, kwamen ter plaatse vanwege wat de wetshandhaving omschreef als een ‘risicovolle’ situatie.

Enkele uren later bevestigden de autoriteiten dat een verdachte het gebied was ontvlucht en dat twee mannen en een vrouw dood werden aangetroffen. Een andere persoon, een vrouw, werd overgevlogen naar Colorado Springs en vervolgens naar Denver met „meerdere“ schotwonden in de borst.

Maandagavond was de verdachte nog steeds niet gevonden, maar de autoriteiten waren ervan overtuigd dat ze wisten waar de man was en bezig waren hem in hechtenis te nemen.

De naam van die verdachte is de 45-jarige Hanme Clark. Vermoedelijk bestuurt hij een witte Dodge-truck met kenteken BHLK27. Het was bekend dat de verdachte en ten minste één van de slachtoffers in eerdere civiele geschillen verwikkeld waren over eigendomsgrenzen en erfdienstbaarheden.

Gn En Head