Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Döner is geen gewone Döner


Der Döner Kebap – Deutschlands favoriete Fastfood. Hier werden pro Sekunde sieben davon ontvangen. Maar waar ligt das Geheimnis seines Erfolges?

In de zegen Neuen Sendung „Lege kommt auf den Geschmack“ Voedselexpert Sebastian Lege kent de Ursprünge des Döners, indem er in die Türkei travels. Dort vraagt ​​daar naar Dorf Bursa, de Heimat des „Iskender Kebap“. Oguzhan Iseknderoglu, der Ur-Ur-Ur-Enkel des Erfinders Iskender Efendi, bereibt das Originalrestaurant in der funften Generation.und setzt auf traditionals Grillen nach überlieferten Rezept. Ruim 150 jaar geleden konden wij nu een restaurant en een speciale aanbieding aanbieden. Sebastian benadrukt de tradities van het huis en ondersteunt de bereiding van de gerechten bij het herstel van de döners in het keukenfestijn. In de Türkei ligt de nadruk op de kwaliteit van het product, daarom wordt het lamsvlees ook met zout gewaardeerd. In Duitsland is er een lange lijst van Zutaten. Aber das is niet eenzige Unterschied. Ware een Döner met een hackfleisch in Deutschland, niet als Döner bezeichnet darf was en wie de ursprüngliche Döner in de Türkei schmeckt, gibts in Video.

Meer dan één Monate volgt zijn eigen inspirerende ideeën van Sebastian Empty van over de hele wereld, met onze missie om te bereiken: de beste Döner Deutschland zu krreieren. Dit is de uitdaging van de Food-Experte aan het einde van een uitdaging om de Döner-Verkäufer te volgen.

We hebben het beste Duitse Döner-eten, dat gegarandeerd is met “Lege kommt auf den Geschmack”, maandag, op 20 november 2023, om 20.15 uur bij VOX en jederzeit op RTL+. (nga)

Gn DE enter