Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Die Okapi was enthousiast! Darunter verbergt een echte ESC-legende


Das Wichtigste in Kürze

De 1. Folge der nieuwe Staffel von “The Masked Singer” 2023 eindigde met een spectaculaire enthousiasme. Welcher Star sich unter dem Okapi, ergährst du here.

Was jij enthousiast over “The Masked Singer” 2023?

Met de mysteries is de 9e staf van “The Masked Singer” begonnen. Nu is het iets minder, de eerste Demaskierung van de nieuwe folgen offenbarte, die zichzelf achter de verborgen Okapi schittert.

Was ist in der 1. Volg de kruidenstaf ontmaskerd?

Zum Vorschein kam Katja Ebstein. Bekannt de deutsche Sängerin tijdens hun optredens tijdens de Grand Prix Eurovision de la Chanson, der heute unter Eurovisie Songfestival (ESC) ist. Met veel enthousiasme en charismatische uitvoering is dit een uniek figuur in de Duitse muziek.

Katja Ebstein in interview

In de “ProSieben Aftershow” zal zangeres Katja Ebstein de toespraak van Annemarie Carpendale en Antwerpen vertolken. Zorg ervoor dat u het samen met uw masker draagt. “Dat is een kunstwerk”, de 78-jarige is niet slecht voor Okapi-kostuum.

Irgendwie is hier abgefahrene Sache!

Katja Ebstein over de Abenteuer “The Masked Singer”

Uw Teilnahme bereut sie nicht. “The Masked Singer” is een van de dingen die de artiesten alleen zouden moeten uitvoeren.

Ik ben een clip: Katja Ebstein in een interview

Ruth Moschner is verdrietig over haar leven in Ausscheiden

Ruth Moschner verzorgt het intermezzo van Katjas Kurze in “The Masked Singer”. In de leukere Grand-Prix-Teilnehmerin zijn er mooie lange dagen en absolute Wunschkandidaten von Ruth gewesen, die ervan zullen genieten.

Alvaro lobs Authentizität

Alvaro Soler heeft een positieve houding ten opzichte van de Grande Dame en bevestigt zijn natuurlijkheid en authentieke kunst uit het verleden. Katja Ebstein drukt zichzelf uit in deze gemoedstoestand: “Ik ben heel blij, deze man is volledig ongeverfd voor alle mensen die ik kan zien.”

Die Auflösung der Indizien zum Okapi

De ontwikkeling van de Indizien Gestaltete zelf is spannend. Als je met een formele 1-auto zou zoenen, zou je er blij mee zijn, dat is nog eens drie keer per dag bij de Grand Prix, zodat je altijd met zijn tweeën kunt genieten en met zijn tweeën bij de dezelfde plaats. Bekijk de ster in de video en bekijk de hit “Der Stern von Mykonos”.

Het volgende hoofdstuk van “The Masked Singer” verschijnt op zondag 26 november 2023 om 20:15 uur.

Gn DE enter