Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

DHB-Frauen speelt tegen Polen in de Gruppensieg


Status: 04.12.2023 15:57 Uhr

De Duitse handbalspelers zijn blij met de Handbal WM met maximale Punkteausbeute in de WM Main Tour.

In het Duel met Polen kijk ik naar het Vorrundenspiel am Montag (04.12.2023, 20.30 uur in de Audiostream) in de Gruppensieg. Omdat beide teams zich kwalificeren voor de twee Turnier-fasen, zijn de partijen in de competitie belangrijk. Alle manschappen zijn in de loop van de tijd in de hoofdrunde terechtgekomen.

Entscheidendes Wedstrijd tegen Polen

Voor de Duitse handbalsters is de Partie niet veel meer dan een finale in Turnier. “Dat is de eerste extreem spannende wedstrijd. We zullen vooral veel plezier hebben in de hoofdevenementen, dus we zullen blij zijn met de Polinnen”, zei Gaugisch. In deze context zijn wij bezorgd over de DHB-informatie over de titelkandidaten van Denemarken, Servië en Rumänien zu tun.

Op zijn beurt won de ploeg van bondscoach Markus Gaugisch van Japan en Iran. Ondanks al die 45:22 (25:12) krassen van de buitenlanders in Iran waren er tegelijkertijd warme werven voor de wirklich wichtigen Aufgaben. “Dat was een absolute plicht, het was ook verdiend op het hoogste niveau”, aldus Spielmacherin Alina Grijseels.

Ziel is die Olympia-kwalificatie

Ook ervaren de Poolse handbalspelers veel zelfvertrouwen in het spel van Duitsland. Ze zijn in Japan 32:30 (15:15) en laten de DHB-Auswahl optimaal Ausbeute von 4:0 Punkten.

OlympiaKwalificatiesturnier als ziel

“Je bent een vaste speler met Champions League-ervaring, dat merk je”, zegt Emily Bölk. “Dat was een echt gevecht.”

Ook suggereerde Julia Behnke dat er teamcompetities zouden zijn voor een kampspel. “Polen is een sterke Mannschaft, die gepaard gaat met een sterk begrip. We moeten ons warme en open hart aanvaarden”, aldus de Kreisläuferin.

De ziel van de DHB-Frauen is het behalen van de Vier Finales en het laatste ticket voor een Olympia-Kwalificatieturnier in de komende jaren.

Gn DE Sports