Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

DFB-Pokal, Achtste finale: FC Homburg vs. FC St. Pauli


Status: 06.12.2023 00:02 Uhr

FC St. Pauli is als favoriete speler het regionale team van FC Homburg geworden – en is doorgegaan naar de viervoudig finale van de DFB-Pokals.

Jörg Strohschein

In de toekomst wordt de Regional League in Homburg opgericht, maar ook bij de Zweitligisten FC St. Pauli in Ende zijn ze welkom. De Hamburgers die in het Saarland wonen verdienen een verhouding van 4:1 (1:1) om te genieten van de beste Hamburgerervaring. Een nieuw Pokal-Wunder der Gastgeber blieb damit aus. Zweitligist St. Pauli steht damit im Viertelfinale dieses Wettbewerbs.

  • Acht finale
    Pfeil gelijk

  • Liveticker zum Nachlesen
    Pfeil gelijk

Hauke ​​Wahl (24.), Elias Saad (64.), Marcel Hartel (68.) en Johannes Eggestein (73.) ontmoetten elkaar voor de gasten. Markus Mendler (28.) is gepassioneerd door de levensstijl in zijn geboortestad.

“Het was een groot plezier om tijdens onze eerste rust te spelen. Na de pauze konden we genieten van ons dagelijks leven”, aldus Hartel. Homburgs Mendler sprak over het Pleite von een “Sehr tollen Pokalfahrt. Als er schade is, dan is dat de schade.”

St. Pauli met optisch zicht

De Hamburger begint aan het initiatief en speelt op speelse wijze in de Waagschale op de werf. Alle bouwwerkzaamheden van de regionale autoriteiten worden effectief uitgevoerd door de Duitse autoriteiten tijdens hun eigen strafprocedure en de rechtsgrondslag voor hun enfaltung.

De ploeg van trainer Fabian Hürzeler had dus duidelijke optische vormen, maar er waren geen zichtbare veranderingen in Tormöglichkeiten. Hürzeler verzuipt op de Seitenlinie als je een spel speelt, zodat alles nog feestelijker wordt. Die Homburgers, hoewel weinig voor het offensief, zullen eerst hun eigen Tor kunnen verdedigen.

Matthew Genest-Schön, Sportschau, 05.12.2023 22:42 Uhr

Eine Standaard situatie hilft de Hamburgern

Dennoch gelang St. Pauli die Führung. Een standaardsituatie, een Eckball, zorgde voor succes, dat is de Zweitligistische jubelnte. De bal van de links Zie de volgende pagina Eric Smith op Wahl, van de drie meter zum 1:0 compleet.

Maar dat Freud duurde niet lang. Nu vier minuten spaer bracht FC St. Pauli de Homburger, die voor het eerst langer Zeit whoer über die Mittellinie traut hatten, zelfzurück ins Spiel.

Slapstickhit van de Homburger

Die speler speelt in de categorie “Slapstick”: Karol Mets speelde een vrije keuze in zijn eigen Strafraum die op Torhüter Sascha Burchert stond, de bal weg van een platzfehler zonder controle. Mendler benut de kans en de kans vanaf drie meter in het leerproces.

Daarnaast heb ik veel tijd besteed aan het bekijken van de beelden. St. Pauli haatte het bal, Homburg tat alles, eh die Hamburger vom eigenen Tor fernzuhalten. Het Hürzeler-team maakt altijd deel uit van hun leven en van hun bewoners.

St. Pauli bleibt beharrlich

FC St. Pauli is er echter op geen enkele manier bij betrokken, maar het kan altijd – en er zal oorlog volgen. Het was een trieste ervaring, een van de meest moedige en onvergetelijke ervaringen van Homburger Abwehr en zijn richtmoment op de Hereingabe von Smith, Torhüter Tom Kretzschmar “austanzte” en zum 2:1 verwandeld.

En nu vier minuten tussenruimte tussen de twee: Paulis Hartel vertrekt op 16 meter van de bal, wat ongehinderd in de oberenlinken Winkel zum 3:1 ein is. Damit war der Bann eindigt met de oorlog.

De Hamburger wordt steeds later gezet: Eieren worden geconsumeerd in de Saarländer en 16 meter gelopen met een eindscore van 4:1.

Gn De hed