Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

DFB leidt Ermittlungen ein: Blutige Krawalle: Eintracht Frankfurt droht harte Strafe


DFB laat het team finishen
Blutige Krawalle: Eintracht Frankfurt kijkt uit naar Strafe

De Fußball-Bundesligisten Eintracht Frankfurt gaat door na de intense gevechten uit het verleden en de Spieltag eine Strafe. Deze kunnen een geldbuße tot een economisch rijk maken. De Duitse Fußball-Bund is klaar voor een Ermittlungsverfahren.

Na de massale Krawallen rond de Bundesliga-wedstrijden tussen Eintracht Frankfurt en VfB Stuttgart met ruim 200 nederlagen van de Duitse Fußball-Bund en Ermittlungsverfahren in Hessen eingeleitet. Het onderdeel van de DFB op Anfrage met. Der Eintracht droomt als een Strafe, die von eenner Geldbuße bis zum Zuschauerauschluss.

De Bundesligistische hatte de blutigen Auseinandersetzungen zischen Frankfurter Fans, Sicherheitskraften en der Polizei zijn vergangen Samstag scharf verurteilt. “Dat de Ordner en de bijzondere aandacht voor de Security Officer van belang zijn, dat de gezamenlijke Ereigniskette eerst in het proces wordt opgericht, is niet nodig”, staat in een Mitteilung am Montagabend. “Die angst is in alle Duitse taal en een van de gevolgen daarvan, als het gewalst, het is een kwestie van gegenüber der Polizei.”

Je bent verantwoordelijk voor de verantwoordelijkheid van beide betrokken partijen. “Als het ons spijt, we blij zijn en we blij zijn, betekent dat dat al onze blessures zo snel mogelijk zullen verdwijnen”, zei zuster Eintracht-Vorstand Philipp Reschke. Beide enorme politiediensten waren ook belangrijke fans en werden ongelooflijk verwaarloosd.

De Frankfurters werden voor het eerst uitgenodigd bij de UEFA met een geldboete van 30.000 euro en een fanaanbod voor de laatste groepswedstrijd in de Conference League op 14-jarige leeftijd. Deze maand worden ze geïnvesteerd in de voetbalclub van Aberdeen. Grund dafür was de Vorkommnisse bei der Partie bei HJK Helsinki op 9. November, toen Eintracht-Anhänger Pyrotechnik werd afgesplitst en gegenstände warfen.

Gn DE Sports